Darten Amersfoort

Houdt u wel van een potje darten bij vrienden of bij uzelf in Amersfoort? En vindt u het leuk om af en toe nieuwe dartartikelen te kopen? Daarvoor hoeft u niet naar onze winkel in Deventer. U kunt alles uit ons assortiment online bestellen in onze webshop. Daar vindt u namelijk alles wat u nodig kunt hebben voor het darten in Amersfoort. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in onze winkel als u de producten liever in het echt ziet. Wij zijn overigens niet zomaar een dartwinkel, want wij mogen onszelf de grootste dartwinkel van Nederland noemen. Dat is iets waar we heel trots op zijn. Met onze uitgebreide kennis en ervaring helpen we u om de dartartikelen te vinden die perfect bij u passen.  

Dartbord voor darten Amersfoort

Als u gaat darten in Amersfoort, begint het allemaal met een fijn dartbord en goede dartpijlen. Deze basisartikelen heeft u in ieder geval nodig. Bij ons vindt u geschikte dartborden voor spelers van alle niveaus. Het maakt niet uit of u net begint of al jaren speelt. Welk dartbord het meest geschikt is voor u, hangt af van uw wensen en eisen. U kunt kiezen voor een dartbord dat bedoeld is voor recreatief gebruik, maar ook voor een wedstrijddartbord of een elektronisch dartbord. Bekende merken zijn onder andere Winmau en Unicorn

Dartpijlen voor darten Amersfoort

Net zoals wij dartborden hebben voor elke speler, hebben wij ook dartpijlen voor elke speler. Denk aan bekende merken, zoals Unicorn, Harrows, Winmau en Grandslam. Wat dacht u van pijlen van uw favoriete darter, zoals Gary Anderson of Phil Taylor? Het zou zomaar eens geluk kunnen brengen. Wat een fijne pijl is, verschilt per persoon. Waar de een liever met een wat zwaardere pijl gooit, gaat het de ander beter af met een lichte pijl. Ook de lengte van de pijl kan bepalend zijn. Komt u er niet uit? Wij voorzien u graag van advies, zodat uw avondjes darten in Amersfoort straks niet meer stuk kunnen. 

Overige dartartikelen en accessoires

Ons assortiment reikt veel verder dan alleen dartborden en -pijlen. Denk aan flights, shafts, scoreborden, opbergcases en shirts, maar ook aan accessoires, zoals dartbordverlichting, dartbord kabinetten, surrounds en dartmatten. Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor een dartliefhebber, maar vind u het lastig om iets geschikts te kiezen? Maak het uzelf dan niet moeilijker dan nodig en geef een cadeaubon, zodat de ontvanger zelf iets moois kan bestellen.   

Bestelling en levering

Bestelt u vandaag voor 18:00 uur? Meestal kunt u uw bestelling dan de volgende dag al verwachten. Uw potje darten in Amersfoort hoeft dus niet lang te wachten. Bij bestellingen met een besteding tot € 40,- bedragen de verzendkosten € 2,95. Wanneer het bedrag boven de € 40,- uitkomt, nemen wij deze kosten op ons. 

Contact opnemen

Met onze dartartikelen in huis bent u zeker van vele onbezorgde potjes darten in Amersfoort of waar dan ook. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, zodat wij ze kunnen beantwoorden.