Unicorn DartpijlenUnicorn dartpijlen

Het merk unicorn bestaat al sinds 1937. Het bedrijf heeft meer dan 80 jaar ervaring binnen de wereld van darts. De unicorn dartpijlen zijn voor de professionele darter, recreatieve spelers en voor beginners.  Zo is er voor elke speler een passende pijl. Door de hoge kwaliteit van dit merk bent u verzekerd van een optimale dart ervaring. Het Engelse merk houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, zodat innovaties direct kunnen worden doorgevoerd in de producten. 

9 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

9 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren


Unicorn dartpijlen Jelle Klaasen World Champion - 2019 Edition

De wel bekende Jelle Klaasen werd in 2006 de jongste wereldkampioen darts ooit. Hij versloeg in dit duel de nummer één van de wereld (Mervyn King). In samenwerking met unicorn heeft Jelle Klaasen zijn eigen dartpijlen op de markt gebracht. In het gewicht van 20, 22 en 24 gram zijn deze mooie dartpijlen verkrijgbaar. Ze worden geleverd in een icon case en geven zo de juiste bescherming aan de dartpijlen. Deze dartpijlen zijn geschikt voor zowel beginners als voor de professionele darter.

Unicorn Contender Jeffrey de Zwaan

De Unicorn contender is beschikbaar in het gewicht 23 gram. Deze dartpijlen zijn in samenwerking met Unicorn en Jeffrey de Zwaan op de markt gebracht. Deze mooie dartpijlen set is geschikt voor elke speler. Met een mooie zilveren uitstraling en een blauwe flight, straalt deze dartpijl profesionalie tijd uit.

Unicorn dartpijlen en meer

Het merk Unicorn heeft meer te bieden dan alleen dartpijlen. Het assortiment gaat van flights, shafts tot aan ruime keuzen in dartborden. Ook kunt u van verschillende kampioenen dart sets kopen. Denk hierbij aan Gary Anderson en Micheal van Gerwen. Met Unicorn bent u verzekerd van de beste kwaliteit in dart artikelen voor een vriendelijke prijs.