Winmau Dartpijlen

 

Winmau dartpijlen

Winmau bestaat al meer dan 70 jaar en is opgericht in 1945. Winmau staat bekend als grote speler op de markt van darts artikelen. Winmau dartpijlen staan dan ook sinds jaar en dag bekend als kwalitatief onbetwistbaar en innovatie gedreven. Winmau is met de dartpijlen dé marktleider op dit gebied. Door de innovatie gedreven geest weet Winmau het keer op keer voor elkaar te krijgen om de kwaliteit te verbeteren en het dartpijlen assortiment te verbreden. Voor ieder wat wils bij Winmau.

Artikelen 1 tot 40 van 47 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 40 van 47 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren
 

Assortiment Winmau dartpijlen

Bij Dartwinkel.nl vindt u een groot assortiment Winmau Dartpijlen. Bij ons kan elke darter terecht voor geschikte dartpijlen naar zijn wensen. Voor elke speler hebben wij een passende pijl. Het gewicht van onze Winmau dartpijlen is zeer variërend. Deze pijlen variëren met een minimum van 12 gram tot een maximum van 40 gram. ook het materiaal van de Winmau dartpijlen variëren. Tungsten komt echter het vaakst voor als materiaal. Tungsten dartpijlen zijn gemaakt met wolfraam. Hoe hoger het percentage wolfraam hoe hoger de kwaliteit van de dartpijlen.

De Winmau dartpijlen van "Noppie"

De relatief jonge prof Danny Noppert, actief binnen PDC, is niet meer weg te denken uit de dartwereld. Na sterke jaren bij de BDO mag hij het nu gaan laten zien binnen de PDC. In samenwerking met Winmau heeft Danny Noppert zijn eigen Winmau dartpijlen op de markt gebracht. De darts van "Noppie" variëren tussen de 23 en 25 gram. De onyx coating op de dartpijlen in combinatie met een percentage van 90% tungsten maakt deze pijl onverwoestbaar. Door het gemiddelde gewicht van deze dartpijlen zijn deze geschikt voor zowel de beginnende darter als de professionele darter. 

Winmau assortiment

Binnen Darttwinkel.nl vindt u naast Winmau dartpijlen vele andere Winmau artikelen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor het bekendste product van Winmau, het Winmau dartbord. Winmau dartborden zijn een begrip geworden binnen de wereld van darts. Voor zowel beginners, recreatieve darters en voor de professionals heeft Winmau passende dartborden.