facebook-pixel

U heeft geen producten in uw winkelwagen.Subtotaal: € 0,00
Voor 18:00 uur besteld, is meestal morgen in huis!
Verzendkosten: € 2,95, boven € 40,- is Gratis
Vragen? Bel: 0570 - 628304

Retourneren

Let op: Wij verzoeken u vriendelijk uw retourzending te voorzien van een ingevuld retourformulier en een (kopie) van de originele factuur.

Dit formulier moet worden meegestuurd met het retourneren van artikelen. Voor het retourneren van artikelen gelden de regels zoals terug te vinden in de voorwaarden op Dartwinkel.nl.

Download retourformulier

T.A.V Dibo retour

Dibo Dart & Biljart Speciaalzaak

Bergenvaardersstraat 15

7418 BW Deventer

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Een uitzondering vormen speciaal voor u bedrukte producten zoals flights en shafts. Het herroepingsrecht is hier niet van toepassing. De verkoop is hiervan na succesvolle betaling definitief.