Flights


Dart flights

Bij Dartwinkel.nl hebben wij een zeer uitgebreid aanbod flights. Wij hebben flights van alle bekende merken als Winmau, Harrows, Grand Slam en Target. Ook hebben wij flights van de bekende tv darters als Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Phil Taylor en Adrian Lewis. Al onze flights worden per set van 3 geleverd (tenzij anders vermeld).

Artikelen 1 tot 40 van 1408 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 40 van 1408 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

 

Wat is een dart flight?

De dart flight zorgt ervoor dat de dartpijl de juiste baan naar het dartbord volgt. Wij hebben flights in verschillende vormen:

 • Kite dart flight
 • Pear dart flight
 • Slim dart flight
 • Standard dart flight
 • Vortex dart flight

 

De flight wordt op de dart shaft bevestigd. Bovendien kunt u uw dart flights beschermen met onze flight protectors.

 
Dart flights, goedkoop of duur?

Wij hebben dartsflights in alle prijscategorieën. Van goedkope dartflights tot duurdere. Bij het kiezen van de juiste dart flights moet u rekening houden met de vorm van de flight, de dikte van de flight en het uiterlijk van de flight. Ook voor dartflights van uw favoriete voetbalclub of de flights van een bekende darter bent u bij Dartwinkel.nl aan het juiste adres.

Meer dan alleen dartflights

Dartwinkel.nl heeft meer dan alleen dartflights. Bent u op zoek naar dartpijlen, dart shafts of andere dart accessoires? Wilt u meer weten over ons aanbod? Heeft u vragen en/of opmerking? Wij komen graag met u in contact.