Harrows Dartpijlen

 

Harrows dartpijlen

Op zoek naar Harrows dartpijlen? Wij van dartwinkel.nl bieden een ruim assortiment Harrows dartpijlen aan. Door ons ruime assortiment is er voor elke speler de juiste dartpijlen te vinden. Van een beginnende darter tot op een professioneel niveau. Met topmerken die variëren van Harrows, Winmau en Unicorn tot vele meer. Veel van deze topmerken hebben met professionele darters een samenwerking ondergaan. Ook beschikt dartwinkel.nl over dartpijlen van onder andere, Adrian Lewis, Jelle Klaassen en Michael van Gerwen.

Artikelen 1 tot 40 van 42 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 40 van 42 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren
 

Harrows dartpijlen Supergrip

De dartpijlen van Harrows Supergrip zijn voor darters die meer grip nodig hebben voor een constante worp. Met een supergrip shaft en super grip flights is dit een prachtig exemplaar. Verkrijgbaar van 21 tot 30 gram. Bij dit mooie exemplaar word een slumpack case geleverd, om zo uw Harrows dartpijlen netjes te houden en makkelijk mee te kunnen nemen.


Gold Widow 19 gram knurled

De vorm van deze barrel is zo gekozen dat het zwaartepunt iets naar voren ligt. Er zijn in totaal drie coating lagen aangebracht van titanium carbid en titanium / tantalium nitride. Deze coatings in zwart of goud geven een extra harde satijnen afwerking voor een ideale grip. Deze Harrows dartpijlen worden geleverd met de unieke 'Spider Leg' shafts die de flights goed vasthouden.  

Harrows dartpijlen vanGlen Durrant

Glenn Durrant is een Engelse darter met de bijnaam Duzza. In 2017 en 2018 won Glenn Durrant het BDO World darts Championship. In samenwerking met Harrows heeft Glen Durrant zijn eigen super grip dartpijlen ontworpen. Verkrijgbaar in de gewichten 22, 24 en 26 gram. Deze supergrip shafts met marathon flights worden geleverd in een mooie Slimpack case.
  

Harrows dartpijlen bij Dartwinkel.nl  

Voor meer informatie over Harrows dartpijlen kunt u altijd bij ons terecht. Dartwinkel.nl beschikt over meer dan alleen dartpijlen. Ook beschikken wij over dartborden, flights, shafts, shirts en nog veel meer producten. Zo kunt u voor alles bij ons terecht. Wilt u de dartpijlen en/ of andere producten eerst testen? U bent van harte welkom in onze showroom in Deventer. Voor meer informatie kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder.