Harrows Dartpijlen

 

Harrows dartpijlen

Op zoek naar Harrows dartpijlen? Wij van dartwinkel.nl bieden een ruim assortiment Harrows dartpijlen aan. Door ons ruime assortiment is er voor elke speler de juiste dartpijlen te vinden. Van een beginnende darter tot op een professioneel niveau. Met topmerken die variëren van Harrows, Winmau en Unicorn tot vele meer. Veel van deze topmerken hebben met professionele darters een samenwerking ondergaan. Ook beschikt dartwinkel.nl over dartpijlen van onder andere, Adrian Lewis, Jelle Klaassen en Michael van Gerwen.

Artikelen 1 tot 40 van 52 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 40 van 52 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Harrows dartpijlen Supergrip

Tungsten dartpijlen zijn gemaakt van wolfraam. Hoe hoger het percentage tungsten, hoe hoger de kwaliteit van de darts. Hoe meer procent tungsten er gebruikt is, hoe dunner de barrel is. Hierdoor gooit u de dartpijlen makkelijker bij elkaar en heeft u meer ruimte vrij in de triples. Wij hebben darts in ons assortiment die gemaakt zijn van maar liefst 97% tungsten. U bent bij ons dan ook verzekerd van hoge kwaliteit darts. Welke dart het meest geschikt is? Dat hangt af van de persoonlijke voorkeuren en de worp. Tungsten wordt onderscheiden met 3 verschillende type barrels. Het gewicht voorin, een rechte barrel en een barrel met gewicht midden achter. Ook wel de teardrop, de cilinder en de torpedo genoemd. De cilindervorm is het meest voorkomend. Torpedobarrels zijn smal bij de punt en lopen breder uit. Bij teardropbarrels is juist het tegenovergestelde het geval; deze begint breed en is naar de shaft toe smaller. Spelers die met een boog gooien hebben meer profijt bij kortere shafts en spelers die strakker gooien meer met lange shafts. Let bij het kopen van dartpijlen ook op de textuur van de barrel. De textuur bepaalt namelijk de grip van de dartpijl. Hoe meer textuur dartpijlen hebben, hoe meer grip je hebt. De dartpijlen van Harrows Supergrip zijn voor darters die meer grip nodig hebben voor een constante worp. Met een supergrip shaft en super grip flights is dit een prachtig exemplaar. Verkrijgbaar van 21 tot 30 gram. Voor darters met dartpijlen die als het ware 'hangen' in het dartbord, kan deze pijl een uitkomst zijn. Een ander voordeel is dat de darts meer getrokken dan geduwd worden naar het bord, wat kan voorkomen dat er een dwarrel in de vlucht gaat zitten. Stabiliteit en landing kunnen dus beïnvloed worden door middel van dit soort pijlen. Bij dit mooie exemplaar word een slumpack case geleverd, om zo uw Harrows dartpijlen netjes te houden en makkelijk mee te kunnen nemen.

 

Gold Widow 19 gram knurled

De vorm van deze barrel is zo gekozen dat het zwaartepunt iets naar voren ligt. Er zijn in totaal drie coating lagen aangebracht van titanium carbid en titanium / tantalium nitride. Deze coatings in zwart of goud geven een extra harde satijnen afwerking voor een ideale grip. Deze Harrows dartpijlen worden geleverd met de unieke 'Spider Leg' shafts die de flights goed vasthouden.  

 

Harrows dartpijlen van Glen Durrant

Harrows darts heeft een aantal bekende topspelers dartpijlen. De bekendste zijn de dartpijlen van dartspeler Glen Durrant. Glen Durrant is een Engelse darter met de bijnaam Duzza. In 2017 en 2018 won Glen Durrant het BDO World darts Championship. In samenwerking met Harrows heeft Glen Durrant zijn eigen super grip dartpijlen ontworpen. Verkrijgbaar in de gewichten 22, 24 en 26 gram. Deze supergrip shafts met marathon flights worden geleverd in een mooie Slimpack case.

 

Harrows dartpijlen bij Dartwinkel.nl  

Bij Dartwinkel.nl vind je alle Harrows dartpijlen en bijbehorende toebehoren. Internationaal is Harrows een van de grootste, zo niet het grootste, dartmerk dat er bestaat. Voor meer informatie over Harrows dartpijlen kunt u altijd bij ons terecht. Dartwinkel.nl beschikt over meer dan alleen dartpijlen. Ook beschikken wij over dartborden, flights, shafts, shirts en nog veel meer producten. De meeste darters onderscheiden zichzelf van de rest met hun flights. Uw eigen naam erop, een grappig plaatje of juist een effen kleur. Dit is ook mogelijk bij Dartwinkel.nl. Dankzij onze service op maat kunnen wij specifiek kijken welke dartpijlen het beste bij u passen zodat i de ultieme dartervaring beleeft. Zo kunt u voor alles bij ons terecht. Wilt u uw Harrows dartpijlen en/of andere producten eerst bekijken en testen? U bent van harte welkom in onze showroom in Deventer. Voor meer informatie kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder.