Scoreborden


Dart scorebord

Dart scorebord kopen? Bij ons vindt u diverse modellen. Wij onderscheiden twee categorieën:

 

    Het voordeel van elektronische scoreborden is dat het bord – naast de scores – ook tips geeft. Hij geeft automatisch aan hoe u bepaalde scores makkelijk kunt uitgooien. Zo wordt u in no time Masterscorer darts!

 

Welk dart scorebord kopen?

Om het juiste dart scorebord te kiezen, moet u eerst nagaan wat uw persoonlijke wensen zijn. Wilt u een klassiek scorebord, een relatief goedkope optie? Of gaat u voor een dart scorebord elektronisch, waarbij u in feite niets meer zelf hoef te doen? Bedenk voor uzelf aan welke vereisten het bord moet doen en kies het dart scorebord dat het beste bij u past.

Dart accessoires voor uw dart scorebord

Indien u kiest voor een wit whiteboard als dart scorebord, dan zijn stiften en wissers onmisbaar. Zo kunt u iedere leg opnieuw de score goed bijhouden en blijft uw dart scorebord schoon en bruikbaar. Bij Dartwinkel.nl hebben wij diverse whitebard stiften en wissers in ons assortiment voor uw whiteboard dart scorebord. Wij verkopen stiften los, maar hebben ook sets met een wisser en 2 whiteboard stiften. Hiermee is uw dart scorebord direct voorzien van alle benodigdheden om de scores van jouw volgende pot darts bij te houden.

Andere dart accessoires

Dart accessoires nodig bij uw scorebord? Wat dacht u van een dartmat? Zo is meteen duidelijk op welke afstand jullie moeten staan tijdens een potje darts. En dat niet alleen, u heeft ook nooit meer puntjes in de parketvloer omdat u misgooide! Voor dit soort zaken is een dartbord kabinet of surround ook handig. Deze beschermen niet de vloer, maar de muur rondom uw bord tegen scherpe dartpijltjes. En speelt u graag ’ s avonds een potje darts met vrienden? Bekijk dan eens onze scorebord verlichting.

Een dart scorebord kopen bij Dartwinkel.nl

Dartwinkel.nl levert dart scoreborden al vanaf € 8,95. Bestellingen voor 18:00 uur besteld worden (mits voorradig) de volgende werkdag geleverd. Onze dart scoreborden uitproberen? U bent van harte welkom in onze winkel in Deventer. Vragen over een dart scorebord? Neem gerust contact op.