Winmau Dartborden

Fervent darter? Dan ben je vast bekend met Winmau dartborden, een begrip in de wereld van darts. Winmau biedt dartborden voor elk niveau: voor beginners, recreatieve darters en voor professionals. Winmau is officieel partner van de BDO (British Darts Organization), dartborden hebben de officiële wedstrijdafmetingen. De modellen van Winmau hebben een fantastische prijs/kwaliteit verhouding, wat heeft bijgedragen aan het enorme succes. 

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren
 

PRO SFB

Het Winmau Pro SFB dartbord is een basis dartbord. Het heeft de officiële wedstrijdafmetingen en is geschikt voor steeltip dartpijlen. Het sisal van Winmau dartborden staan bekend om haar lange levensduur. Dit is bij de Pro SFB ook het geval. De bedrading van het Winmau Pro SFB dartbord is rond. De bullseye van het bord is daarnaast vrij van nietjes, hierdoor is de kans op bounces beperkt. Het dartbord heeft de klassieke kleuren.

Blade 5

De Winmau Blade 5 is de opvolger van de Blade 4 Bristle, een veel verkocht bord van dit merk. De Blade 5 is geschikt voor zowel beginners, als experts die op zoek naar een dartbord met kwaliteit. De vijfde generatie bedrading technologie zorgt voor een nog kleinere kans op bouncers. Het dartbord kan doormiddel van het Rota-Lock systeem gemakkelijk bevestigd en gedraaid worden.

Blade 5 Dual Core

De Wimnau Blade 5 Dual Core is de vernieuwde versie van broertje Wimnau Blade 5. Met dit dartbord kruipt elke darter in de huid van Barney. Het vernieuwde Blade 5-bedradingsysteem biedt extra ruimte om te scoren in de dubbels en in de trippels. Uitgooien was nog nooit zo simpel. Daarnaast heeft de Dual Core een verbeterd blade vijf mesdraadsysteem. Dit betekent dat er een groter raakvlak is. De Wimnau Blade 5 Dual Core heeft ook een vernieuwde roos, waardoor u nog makkelijker bulls eye gooit! Dit scorebord voldoet aan alle specificaties van de World Darts Federation en de British Darts Organisation.

Blade Champions Choice Dual Core

Van alle modellen Wimnau dartborden is de Blade Champions Dual Core de enige met twee verschillende lagen sisal. Dit dartbord heeft mallere dubbels en trippels en een kleinere single en dubbel bull. Dit maakt dit model uitermate geschikt om mee te oefenen. Wedden dat niemand zo strak in de roos gooit als jij!  Elk dartbord van Dartwinkel.nl wordt inclusief ophangsetje geleverd.

Winmau dartborden en meer

Bij Dartwinkel.nl leveren we meer dan alleen Winmau dartborden en dart accessoires. Van diverse soorten scoreborden en dart shirts tot flights en shafts. Onze producten eerst uitproberen? U bent van harte welkom in onze winkel aan de Bergenvaardersstraat in Deventer. Voor meer informatie kunt u ook vrijblijvend contact opnemen. Onze specialisten helpen u graag met elke vraag.