Dartmatten

Van dartmatten tot dartbordverlichting; bij dartwinkel.nl vindt u alles voor darten. Maak uw dart ervaring compleet met een dartmat. Wij adviseren een dartmat ter bescherming van uw vloer. Zo kunt u ongestoord blijven darten. Alle gemiste pijlen landen dan in de mat in plaats van de vloer, een nette en goedkope oplossing voor het beschermen van de ondergrond.

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorterenVoordelen dartmatten

Dartmatten hebben verschillende voordelen om uw vloer te beschermen. Zo kunt u ongestoord blijven darten. 

  • Eerlijk spel - het is millimeterwerk; links, rechts, onder of boven kunnen een groot verschil maken. Een eerlijke wedstrijd begint dan ook bij het hanteren van de juiste afstand door iedere speler. Met een dartmat hoeven er geen markeringen op de vloer te komen. Iedereen weet direct vanaf welke afstand de worp moet zijn.
  • Sfeerverhogend - een dartmat is onderdeel van een mooie aankleding die sfeerverhogend werkt. Je krijgt het gevoel van een echte wedstrijd. 
  • Bescherming - het biedt ook bescherming voor de vloer. Gemiste pijlen vallen in de mat en niet direct op de vloer. Daarnaast werkt een dartmat geluiddempend. 

 

Bull's dartmatten

Bull's levert diverse darmatten, voor ieder wat wils. De meest verkochte dartmat is de Rubber Oche. Deze zwarte mat heeft een houten oche voor het bepalen van de juiste afstand. U hoeft niet bang te zijn voor een vervelende rubbergeur de mat is namelijk behandeld met een speciaal parfum, waardoor de mat geen rubbergeur heeft. Voor een speelsere uitstraling is de Let's Play mat een mooie oplossing. Deze stoffen mat is groen en heeft de tekst "let's play darts" erop. Om uitglijden te voorkomen is de mat voorzien van een anti-slip onderkant. Naast dartmatten van Bull's vindt u bij dartwinkel.nl onder andere XQ Max matten. De matten van XQ bestaan uit diverse kleuren en uit verschillende losse stukken die u zelf in elkaar kunt zetten.

 

Dartmatten en meer 

Bescherm de ondergrond met een dartmat, presteer optimaal met de beste dartpijlen en creëer een nog mooier effect van het dartbord met dartbord verlichting. In het assortiment van Dartwinkel.nl vindt u alles om het darten compleet te maken, van essentiële benodigdheden tot accessoires. Voor 18:00 uur besteld is volgende dag geleverd, mits het artikel voorradig is. Liever een product real life uittesten? Dat kan in onze winkel in Deventer!