Shafts


Dart shafts

Dartwinkel.nl heeft een zeer uitgebreid aanbod dart shafts. Wij hebben shafts van drie verschillende materialen: Kunststof, aluminium en titanium. Wat veel mensen niet weten is dat shafts vaak bepalend zijn bij het gooien van de darts. De shafts verbinden de barrel met de flight. De lengte van de shafts maken het verschil tussen afzwaaiende pijlen en gegroepeerde pijlen. Wij hebben shafts van alle topmerken als Target en Harrows. Alle shafts worden per 3 geleverd (tenzij anders vermeld).

Artikelen 1 tot 40 van 154 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 40 van 154 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Lange of korte shafts

De lengte van de shafts bepaalt voor een groot deel uw spel. Speelt u liever met lange of korte shafts? Wij hebben shafts van 15,5 mm (mini shafts) tot en met 49 mm (medium shafts). Weet u nog niet welke lengte shafts u het fijnst vindt, of wilt u eens andere lengtes uitproberen? U bent van harte welkom in onze winkel in Deventer.

Materiaal van de dart shafts

Omdat de shaft mede de stabiliteit van de dartpijl bepaalt, is het belangrijk om goede dart shafts te kiezen. Naast de lengte van de shaft speelt ook het materiaal van de shaft een rol. Wat het beste materiaal is voor de shaft, is voor iedereen verschillend. Iedere materiaalsoort heeft zijn eigen voor- en nadelen. Welk materiaal u het fijnste vindt, is geheel afhankelijk van uw eigen wensen en voorkeuren. Dartwinkel levert:

 • Kunststof dart shafts
 • Aluminium dart shafts
 • Titanium dart shafts

 

Bovendien hebben wij verschillende roterende shafts, pinch grip shafts en transparante shafts in ons assortiment.

Meer dan dart shafts

Bij Dartwinkel.nl hebben wij meer dan alleen shafts. Wat dacht u van shaftkroontjes of shaftveertjes? Al uw dart spullen en accessoires vindt u hier. Wilt u shafts uitproberen van verschillende lengtes of van verschillende soorten materiaal? Kom gerust eens langs bij onze winkel in Deventer.