Surrounds

Bij dartwinkel.nl vindt u naast dartborden ook dartbord surrounds in het assortiment. Om ongestoord te darten adviseren wij een dartbord surround ter bescherming van de muur. Een dartbord surroundring is een zachte band die rond het dartbord te bevestigen is. Zo belanden bijna alle gemiste dartpijlen in de surround in plaats van de muur, een nette en goedkope oplossing in ons assortiment.

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Waarom een dartbord surround?

Iedere darter gooit wel eens een keertje mis. Vaak eindigt een dartpijl dan in de muur, naast het dartbord. Bij iemand die regelmatig dart kan een muur flink beschadigen. U kunt kiezen voor een dartbord surroundring om dit te voorkomen. Dit is een extra ring om het dartbord heen. Het bevestigen is simpelweg een kwestie van de dartbord surround om het bord heen te klemmen. Een dartbord surroundring is niet meer weg te denken bij zowel beginners als professionals. Bij Dartwinkel.nl vindt u een divers aanbod aan dartbord surroundringen.

Een Winmau dartbord surround

Een dartbord surroundring is te vinden in verschillende vormen, kleuren en prijzen. Voor zowel de beginner als de gevorderde darter is een dartbord surround een mooie toevoeging. In het assortiment zijn onder andere de dartbord surrounds van Winmau te vinden. Er zijn maar liefst 16 varianten van de Winmau Surround. Met zes verschillende kleuren - zwart, wit, rood blauw, groen en oranje -  is er genoeg keuze. Ook is het mogelijk om deze te bestellen met opdruk. Verder zijn er nog drie special editions: Xtreme 2, Xtreme zwart en Xtreme oranje. De afmetingen zijn helemaal afgestemd op vaste afmetingen van dartborden van alle merken. Het materiaal heeft een hoge dichtheid waardoor deze dartbord surround lang mee gaat. Voor de gevorderde speler is de Pro 50 een mooie keuze, deze is 50% smaller dan andere varianten. Deze variant is ook afgestemd op de afmetingen van borden van alle merken. 

Target Pro surround en Bull's surround

Naast dartbord surrounds van Winmau kunt u bij Dartwinkel.nl ook kiezen uit een Target Pro surround of een Bull's surround. Beide dartbord surrounds zijn een mooie toevoeging. De Target Pro Tour surround en de Bull's surround zijn allebei een zachte kunststof surround die om het dartbord heen te klemmen is. Verder heeft u keuze uit verschillende kleuren. De Target Pro Tour is beschikbaar in het zwart of rood en de Bull's surround is naast zwart en rood ook in het blauw bij ons te bestellen.

Meer dan alleen dartbord surrounds 

In het assortiment van Dartwinkel.nl vindt u alles om het darten compleet te maken, van essentiële benodigdheden tot accessoires. Bescherm de omgeving met een surroundring of dartmat, presteer optimaal met de beste dartpijlen en creëer een nog mooier effect van het dartbord met dartbord verlichting. Alles voor een professionele dartomgeving vindt u bij Dartwinkel.nl. Heeft u vragen over onze dartartikelen? Neem dan gerust contact met ons op.