Surrounds

Bij Dartwinkel.nl vindt u naast dartborden ook dartbord surrounds in het assortiment. Om ongestoord te darten adviseren wij het gebruik van dartbord surrounds ter bescherming van de muur. Een surround is een zachte band die rond het dartbord te bevestigen is. Zo belandt het overgrote deel van de gemiste dartpijlen in de surround in plaats van de muur. Uw muur blijft dus netjes en onbeschadigd.

12 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

12 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Waarom een dartbord surround?

Iedere darter gooit wel eens per ongeluk een pijl naast het bord. Vaak eindigt deze dan in de muur, naast het dartbord. Bij iemand die regelmatig dart kan een muur dus flink beschadigd raken. Met het gebruik van dartbord surrounds is dit heel eenvoudig te voorkomen. Dit is een extra ring om het dartbord heen. Het bevestigen is simpelweg een kwestie van de dartbord surround om het bord heen klemmen. Een dartbord surroundring is niet meer weg te denken bij zowel beginners als professionals. Bij Dartwinkel.nl vindt u een divers aanbod aan dartbord surrounds.

Een Winmau dartbord surround

Een dartbord surroundring is te vinden in verschillende vormen, kleuren en prijzen. Voor zowel de beginner als de gevorderde darter is een dartbord surround een mooie toevoeging. In ons assortiment zijn onder andere de dartbord surrounds van Winmau te vinden. Er zijn maar liefst 16 varianten van de Winmau Surround. Met 6 verschillende kleuren - zwart, wit, rood, blauw, groen en oranje - is er genoeg keuze. Ook is het mogelijk om de surround te bestellen met opdruk. Verder zijn er nog 4 special editions: Xtrem, Xtreme 2, Man Cave en MvG. De afmetingen zijn helemaal afgestemd op vaste afmetingen van dartborden van alle merken. Het materiaal heeft een hoge dichtheid waardoor deze dartbord surrounds lang meegaan. 

Target Pro surround en Bull's surround

Naast dartbord surrounds van Winmau kunt u bij Dartwinkel.nl ook kiezen uit een Target Pro surround of een Bull's surround. Beide dartbord surrounds zijn een mooie toevoeging. De Target Pro Tour surround en de Bull's surround zijn zachte kunststof surrounds die om het dartbord heen te klemmen zijn. Verder heeft u keuze uit verschillende kleuren. De Target Pro Tour is beschikbaar in het zwart of rood en de Bull's surround is naast zwart en rood ook in het blauw bij ons te bestellen.

Meer dan alleen dartbord surrounds 

In het assortiment van Dartwinkel.nl vindt u alles om het darten compleet te maken, van essentiële benodigdheden tot accessoires. Bescherm de omgeving met een surroundring of dartmat, presteer optimaal met de beste dartpijlen en creëer een nog mooier effect van het dartbord met dartbord verlichting. Alles voor een professionele dartomgeving vindt u bij Dartwinkel.nl. Heeft u vragen over onze dartartikelen? Neem dan gerust contact met ons op.