Grandslam Dartpijlen


Grandslam dartpijlen

Grandslam dartpijlen zijn voornamelijk bekend door onze "eigen" darters. Grandslam werkt namelijk samen met de bekende Nederlandse darters Raymond van Barneveld en Jelle Klaasen. De dartpijlen van GrandSlam zijn zeer constant tijdens het spel. De stevige grip is voor vele darters de omslag om voor Grandslam dartpijlen te kiezen. 

16 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

16 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren
 

Assortiment Grandslam dartpijlen

Grandslam dartpijlen zijn er in verschillende maten, materialen en kleuren. Grandslam dartpijlen staan bekend om de grote variatie in kleur. Groen, zwart, oranje, paars, je kan het zo gek niet bedenken of Grandslam heeft de kleur in het assortiment. De Grandslam dartpijlen zijn beschikbaar in een variabel gewicht van 21 gram tot en met 29 gram. Ben je een beginner? Ga dan voor een wat hoger gewicht. De pijlen in het assortiment zijn voornamelijk gemaakt van tungsten ook wel wolfraam genoemd . Daarnaast zijn er nog enkele pijlen beschikbaar in brass, dit is een combinatie van brons en koper.  

De Grandslam dartpijlen van "Barney"

Grandslam heeft de officiële dartpijlen van Raymond van Barneveld in het assortiment. De pijlen van "Barney" of "Raya", kijk maar hoe jij hem noemt, staan bekend om de hoge mate van grip in combinatie met het gewicht. Dit maakt het kwalitatief perfecte dartpijlen. De grip staat ook wel bekend als de "Barney" grip. Met deze pijlen heeft Barneveld verschillende grote toernooien gewonnen. Dit zijn dartpijlen met een prachtige geschiedenis en een must have voor de liefhebber.

De Grandslam Dartpijlen van de "Cobra"

Naast de samenwerking met Raymond van Barneveld werkt Grandslam ook samen met Jelle Klaasen. De dartpijlen van de "Cobra" zijn voor 90% van tungsten gemaakt. Dit maakt het tot een zeer sterke en stabiele pijl tijdens het darten. Deze Grandslam dartpijlen zijn beschikbaar tussen de 21 en de 26 gram. Op de barrel van deze dartpijlen is het logo JK gegraveerd. JK staat voor Jelle Klaasen, maar dat spreekt voor zich. 

Dart assortiment

Naast dartpijlen kunt u bij Dartwinkel.nl ook terecht voor andere dart artikelen. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over dart shafts, dartborden, flights en vele andere accessoires