Dart Shirts


Dart shirts

Op dartwinkel.nl hebben we ook dart shirts. Bent u een type die van aanpakken houdt? Als u gaat darten, dan doet u het ook goed! In een wedstrijdshirt van Barney, Klaassen of Michael van Gerwen bijvoorbeeld. Een dartshirt met naam: die van uw favoriete darter. Wij bieden diverse merken aan, zoals shirts van Target, Harrows en Bull’s. En met de ruime keuze in kleuren, kunt u in feite zelf uw dart shirts ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk hieronder het complete assortiment.
 

19 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

19 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

 

Online dart shirt ontwerpen

Wij hebben geen design tool, maar door de enorme keuze in kleuren kunt u in feite zelf een online dart shirt ontwerpen. Kies een model shirt of polo naar keuze en stel hem samen naar wens, wij hebben alle shirts in de diverse maten. Ten slotte kunt u zelf de kleur kieze van het desbetreffende shirt of polo, hierdoor kunt u een vrijwel identiek dart shirt bestellen. Combineer de stijl van uw dart shirt of polo met uw pijl en creëer een eigen stijl als darter, waardoor andere u kunnen herkenen en onthouden. Stel gemakkelijk en snel uw eigen dartpijlen samen die passend zijn bij uw nieuwe dart shirt. Het is bij Dartwinkel.nl zelfs mogelijk om shafts en flights te laten bedrukken, waardoor u uw identiteit als darter nog verder kunt uitwerken. 

 

Dartshirts polo en meer

Onze modellen zijn voornamelijk dartshirts polo. Qua materiaal kunt u kiezen uit polyester en micro fiber. Fiber is luchtig materiaal dat zweet afvoert naar de buitenkant van het dart shirt, waar het kan verdampen. Nooit meer natte oksels dus, want u blijft dankzij deze stof zelf helemaal droog. In kleding van 100% polyester wordt bij de productie geen hars gebruikt. Dit zorgt ervoor dat het niet irriteert op de huid. Mensen die snel last hebben van warmtebultjes tijdens het sporten of mensen met een gevoelige huid, kunnen het beste één van onze 100% polyester dart shirts bestellen.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in kleur en stof of heeft u een andere vraag? Neem contact op met onze experts of kom langs in onze winkel in Deventer.