Adrian Lewis

Adrian Lewis is een Engelse darter met de bijnaam Jackpot. Hij maakte zijn debuut op de UK open in 2004 toen hij nog maar 19 jaar oud was. In 2011 schreef hij de eerste wereldtitel op zijn naam bij de de PDC-wereldkampioenschappen door legende Gary Anderson te verslaan. Op Dartwinkel.nl zijn verschillende items van Adrian Lewis te vinden, waaronder zijn favoriete Target dartpijlen. Gooi jij net zo legendarisch als deze dartheld?

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

 Jackpot

Tijdens zijn verblijf in Las Vegas voor het Dessert Classic toernooi bezocht Lewis het casino, waar hij een prijs won van maar liefst 72.000 dollar. Van de Amerikaanse regering mocht hij het geldbedrag niet incasseren, omdat hij nog geen 21 was. Inmiddels heeft Adrian Lewis door de jaren vier wedstrijden - en daarmee ook wedstrijdgeld - gewonnen. Dit heeft hem al ruim het zesvoudige: 500.000 pond opgeleverd (X euro). Jackpot! 

Adrian Lewis dartpijlen 

Lewis is een rechtshandige darter. Hij gooit het liefst met het merk Target en heeft hier dan ook een eigen collectie van op de markt gebracht. Op dartwinkel.nl vind je bijvoorbeeld de Target Adrian Lewis pixel Grip en de Target Adrian Lewis Jackpot 80

Meer Adrian Lewis producten! 

Een flight is een belangrijk onderdeel van de dartpijl. Hierdoor vliegt de dartpijl stabiel door de lucht. Er zijn flights met diverse opdrukken van Adrian Lewis opgenomen in ons assortiment. De Target Jackpot 80 Vision.Ultra No6 flight met de dikte van 100 micron. Bij Dartwinkel.nl is ook het Adrian Lewis dartshirt van 2019 verkrijgbaar. Het dartshirt is te verkrijgen in de maten XS tot en met 5XL. Het shirt is gemaakt van luchtig materiaal dat zweer afvoert naar de buitenkant waardoor het kan verdampen. 


Dartborden en meer

Dartwinkel.nl is vaak de goedkoopste van Nederland. Alle artikelen die voor 18:00 zijn besteld, worden vandaag verzonden. Vanaf €40 is verzending gratis. Een leuke Dartwinkel.nl cadeaubon aan iemand geven? Dat kan! Lees hier hoe het werkt.