XQMax Dartpijlen

 

XQ-Max dartpijlen

XQ-Max, dé sponsor van niemand minder dan Michael van Gerwen a.k.a. "Mighty Mike. De nummer 1 darter in de wereld. XQ-Max is een relatief jong dart merk dat is opgericht in 1993. XQ-Max richte zich in eerste instantie op golfen. Pas sinds 2014 is XQ-Max actief op de dart markt. XQ-Max dartpijlen zijn te verkrijgen in verschillende soorten materialen en staan bekend om de samenwerking met darters als Michael van Gerwen, Vincent van der Voort en Benito van de Pas. Waar de meeste dart merken gevestigd zijn in Engeland is dit bij XQ-Max anders. XQ-Max is een Nederlands merk gevestigd in Etten-Leur met een showroom in Amsterdam.

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Assortiment XQMax dartpijlen

De XQMax dartpijlen zijn bij Dartwinkel.nl verkrijgbaar in een gewicht variërend van 21 gram tot en met 25 gram. De pijlen zijn gemaakt van 90 procent tungsten. Bij de Double Career Slam pijlen is zelfs "Mighty Mike" in de punt gelaserd. De XQMax dartpijlen koopt u bij ons vanaf € 64,95. 

 

De XQMax dartpijlen van "Mighty Mike"

XQMax is de officiële partner van Michael van Gerwen. Wie kent hem niet, "Mighty Mike", op dit moment de beste darter ter wereld. Met de XQMax dartpijlen van Michael van Gerwen kunt ook u een gooi doen naar de top. De XQMax dartpijlen van Michael van Gerwen zijn gemaakt van 90% tungsten. Bij Dartwinkel.nl zijn verschillende dartpijlen beschikbaar van "Mighty Mike". We beschikken ook over special editions. Deze editions zijn echte verzamelstukken voor de fans van Michael van Gerwen.  

 

Dartbenodigdheden en accessoires

Naast XQMax dartpijlen en pijlen van andere merken als Winmau, Bull's en Target, vindt u bij Dartwinkel.nl alle andere benodigdheden en accessoires voor het dartspel. Zo hebben we een zeer uitgebreid assortiment dartborden van alle bekende merken in uiteenlopende prijsklassen. U kunt uw dartbord uitbreiden met accessoires als een surround of een dartkabinet. Hiermee is uw muur beschermd tegen pijlen die per ongeluk naast het bord terechtkomen. Of wat dacht u van een dartmat? Hiermee is het voor iedereen duidelijk van welke afstand de pijlen geworpen moeten worden. Ook is uw vloer beschermd tegen vallende pijlen. Maak uw dartervaring helemaal compleet door niet alleen de XQMax dartpijlen van Michael van Gerwen aan te schaffen maar ook een echt "Mighty Mike" shirt. Het luchtige materiaal houdt u zelfs op de spannendste momenten van het spel helemaal droog. 

 

Bestellen bij Dartwinkel.nl

In het assortiment van Dartwinkel.nl vindt u alles voor een optimaal potje darten, van essentiële benodigdheden tot accessoires. Als u voor 18:00 uur bestelt, krijgt u het de volgende dag geleverd, mits het artikel voorradig is. Vindt u het fijner om producten in het echt testen? Wij ontvangen u hiervoor graag in onze winkel in Deventer. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.