XQMax Dartpijlen

 

XQ-Max dartpijlen

XQ-Max, dé sponsor van niemand minder dan Michael van Gerwen a.k.a. "Mighty Mike. De nummer 1 darter in de wereld. XQ-Max is een relatief jong dart merk dat is opgericht in 1993. XQ-Max richte zich in eerste instantie op golfen. Pas sinds 2014 is XQ-Max actief op de dart markt. XQ-Max dartpijlen zijn te verkrijgen in verschillende soorten materialen en staan bekend om de samenwerking met darters als Michael van Gerwen, Vincent van der Voort en Benito van de Pas. Waar de meeste dart merken gevestigd zijn in Engeland is dit bij XQ-Max anders. XQ-Max is een Nederlands merk gevestigd in Etten-Leur met een showroom in Amsterdam.

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren
 

Assortiment XQ-Max dartpijlen

Bij Dartwinkel.nl heeft u met betrekking tot de XQ-Max dartpijlen verschillende keuzen. Zo kunt u pijlen krijgen die variëren in gewicht van 21 gram tot en met 25 gram. De pijlen zijn gemaakt van tungsten en een enkeling van brass. XQ-Max dartpijlen zijn al beschikbaar vanaf €39,95. 

De XQ-Max dartpijlen van "Mighty Mike"

XQ-Max is de officiële partner van Michael van Gerwen. Wie kent hem niet, "Mighty Mike", de beste darter ter wereld op dit moment. Met de dartpijlen van Michael van Gerwen kunt ook u een gooi doen om een prof te worden. De pijlen van Micheal van Gerwen zijn gemaakt van 90% Tungsten. Bij Dartwinkel.nl zijn verschillende dartpijlen beschikbaar van "Mighty Mike". Zo beschikken wij ook over special editions. Deze editions zijn echte verzamelstukken voor de fans van Michael van Gerwen.  

Dart accessoires

Bij Dartwinkel.nl vindt u een groot en breed assortiment met dart artikelen. Naast dartpijlen kunt u bij ons ook terecht voor shafts, dartbanen, dartborden of scoreborden. U bent ook van harte welkom in onze winkel in Deventer aan de Bergenvaardersstraat 15.