Target Dartpijlen

 

Target dartpijlen

Target is in een korte tijd uitgegroeid tot een groot en gerespecteerd merk binnen de wereld van darts. Target Darts bestaat sinds 2006 en staan bekend om het fris- en innovatief design, hoogwaardige productkwaliteit en vakmanschap. De Target dartpijlen zijn dan ook vaak compleet variërend ten opzichte van de andere merken. Target heeft verder grote namen die gesponsord worden, waaronder niemand minder dan Phil "The Power" Tayler, 16-voudig wereldkampioen.

Artikelen 1 tot 40 van 69 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 40 van 69 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Assortiment Target dartpijlen

Darten is enorm populair. Vroeger was het een 'spelletje' dat in de kroeg gespeeld werd, maar tegenwoordig worden er hele toernooien georganiseerd. Zeker sinds de successen van Raymon van Barneveld en Michael van Gerwen is darts een rage geworden in Nederland. Zelf ook leren darten? Of bent u op zoek naar een nieuwe set darts? Dan kunt u bij Dartwinkel.nl terecht voor de perfecte dartpijlen die het beste bij u passen. Of u nu professional of beginner bent, we hebben een breed assortiment waardoor er altijd wel iets bij u past. Zo heeft u de keuze uit brass dartpijlen, maar ook uit tungsten dartpijlen. Tungsten dartpijlen zijn over het algemeen iets dunner, waardoor er gemakkelijker 180 gegooid kan worden. Het assortiment Target dartpijlen is zeer uitgebreid bij Dartwinkel.nl. Zo vindt u in ons assortiment meer dan 50 soorten dartpijlen van het merk Target. De Target dartpijlen zijn beschikbaar vanaf 12 gram tot en met 28 gram. De materialen van de dartpijlen verschillen ook. Zo zijn ze verkrijgbaar in brass, nickel silver en tungsten. Tungsten is echter het meest voorkomend binnen de wereld van darts. Tungsten dartpijlen zijn gemaakt van wolfraam. Hoe hoger het percentage tungsten, hoe hoger de kwaliteit van de darts. Hoe meer procent tungsten er gebruikt is, hoe dunner de barrel is. Hierdoor gooit u de dartpijlen makkelijker bij elkaar en heeft u meer ruimte vrij in de triples. Wij hebben darts in ons assortiment die gemaakt zijn van maar liefst 97% tungsten. U bent bij ons dan ook verzekerd van hoge kwaliteit darts. Welke dart het meest geschikt is? Dat hangt af van de persoonlijke voorkeuren en de worp. Koopt u voor het eerst dartpijlen en wilt u advies? U kunt altijd even contact opnemen, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel in Deventer. Hier kunt u verschillende darts uitproberen en onze experts voorzien u graag van advies.

 

De Target dartpijlen van Phil "The Power" Taylor 

Wie kent hem niet, Phil "The Power" Taylor, 16-voudig wereldkampioen. Target is de officiële sponsor van "The Power" en beschikt over verschillende pijlen van deze wereldkampioen. De bekendste zijn de 9five gen 5. Deze Target dartpijlen zijn beschikbaar tussen de 22 en 26 gram en gemaakt van 95% tungsten. De barrels zijn gezandstraald en voorzien van een titanium nitride coating. Wilt u ook gooien als Phil Taylor? Dan raden wij deze Target dartpijlen aan, dichterbij de wereldkampioen kunt u niet komen.

 

Andere dartpijlen

Heeft u liever dartpijlen van een ander merk dan Target? Bij Dartwinkel.nl kunt u ook terecht voor merken zoals Winmau, XQ-Max, Unicorn, Red Dragon, Laserdarts, Harrows en vele andere merken. Maar ook voor andere dartartikelen bent u bij Dartwinkel.nl aan het juiste adres. Om te kunnen darten heeft u naast pijlen ook flights en shafts nodig. Is uw set compleet, dan is het natuurlijk ook prettig om lang plezier te kunnen hebben van deze materialen. Voorkom beschadigingen aan uw darts met een metalen dart case of kunststof dart wallet. Voor al uw dartspullen kunt u terecht bij dartwinkel.nl; ook voor dartbordverlichting, Winmau dartbord kopen en Unicorn dartbord kopen bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u nog vragen over ons Target dartpijlen assortiment? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder. Voor persoonlijk advies mag u natuurlijk ook langskomen in onze dartshop in Deventer.