Target Dartpijlen

 

Target dartpijlen

Target is in een korte tijd uitgegroeid tot een groot en gerespecteerd merk binnen de wereld van darts. Target Darts bestaat sinds 2006 en staan bekend om het fris- en innovatief design, hoogwaardige productkwaliteit en vakmanschap. De Target dartpijlen zijn dan ook vaak compleet variërend ten opzichte van de andere merken. Target heeft verder grote namen die gesponsord worden, waaronder niemand minder dan Phil "The Power" Tayler, 16-voudig wereldkampioen.

Artikelen 1 tot 40 van 68 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 40 van 68 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren
 

Assortiment Target dartpijlen

Het assortiment Target dartpijlen is zeer uitgebreid bij Dartwinkel.nl. Zo vindt u in ons assortiment meer dan 50 soorten dartpijlen van het merk Target. De Target dartpijlen zijn beschikbaar vanaf 12 gram tot en met 28 gram. De materialen van de dartpijlen verschill ook. Zo zijn ze verkrijgbaar in brass, nickel silver en tungsten. Tungsten is echter het meest voorkomend binnen de wereld van darts. 

De Target dartpijlen van Phill "De Power" Taylor 

Wie kent hem niet, Phill "De Power" Taylor, 16-voudig wereldkampioen. Target is de officiële sponsor van "De Power" en beschikt over verschillende pijlen van deze wereldkampioen. De bekendste zijn de 9five gen 5. Deze Target dartpijlen zijn beschikbaar tussen de 22 en 26 gram en gemaakt van 95% tungsten. De barrels zijn gezandstraald en voorzien van een titanium nitride coating. Wilt u ook gooien als Phill "De Power" Taylor? Dan raden wij deze Target dartpijlen aan, dichterbij de wereldkampioen kunt u niet komen. 


Andere dartpijlen

Heeft u liever dartpijlen van een ander merk dan Target dartpijlen? Bij Dartwinkel.nl kunt u ook terecht voor merken zoals Winmau, XQ-Max, Unicorn, Red Dragon, Laserdarts, Harrows, en vele andere merken. Maar ook voor andere dart artikelen bent u bij Dartwinkel.nl op het goede adres. Heeft u vragen over een product? Kom langs in onze winkel in Deventer of neem contact met ons op.