Red Dragon Dartpijlen

 

Red Dragon dartpijlen

Red Dragon dartpijlen bestaat al sinds 1975. Het merk is opgericht door twee autotechnici die verliefd waren op het spel. Wolfraam werdt hun onderscheidende factor. Red Dragon dartpijlen met een hoogpercentage wolfraam, ook wel tungsten, dat is wat hun dartpijlen dan ook sterk maakt. Red Dragon onderscheidt zich verder door middel van felle kleuren en bijzondere grips. Red Dragon heeft verschillende samenwerkingen met bekende darters, waaronder Peter Wright, Phil Nixon en Richie Burnett

10 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

10 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorterenAssortiment Red Dragon dartpijlen

De Red Dragon dartpijlen bij Dartwinkel.nl zijn er in verschillende kleuren, materialen, gewichten en maten. De Kleuren van de Red Dragon dartpijlen zijn zeer verschillend bij Dartwinkel.nl. Zo zijn er bijvoorbeeld pijlen in rood, blauw, zwart, groen of zelfs regenboog kleuren. Bij Dartwinkel.nl worden de Red Dragon dartpijlen altijd geleverd met een XS Wallet t.w.v €9,95 met een extra set shafts en flights. De shafts zijn bij Red Dragon van aluminium of nylon. De darts zijn alleen beschikbaar in Tungsten, dit maakt de pijlen kwalitatief zeer sterk. Tot slot zijn de Red Dragon dartpijlen beschikbaar in de gewichtsklasse van 22 gram tot en met 26 gram.  


De Red Dragon dartpijlen van "Snakebite"

Peter Wright, een darter die zich in de top van de wereldranglijst van darten bevindt. "Snakebite", de bijnaam van Peter Wright, is niet zomaar een darter. Peter Wright staat bekend om zijn hanekam die elk toernooi weer anders gekleurd is. De extravagante darter was meerdere malen runner-up bij groter toernooien en won in 2017 de UK-open finale tegen Gerwyn Price. Red Dragon werkt samen met Peter Wright en levert de officiële dartpijlen van de "Snakebite.  


Dartwinkel.nl

Heeft u nog vragen over dartpijlen? Of wilt u meer weten over andere artikelen. U bent van harte welkom in onze winkel in Deventer, of neem contact met ons op.