Red Dragon Dartpijlen

 

Red Dragon dartpijlen

Red Dragon dartpijlen bestaat al sinds 1975. Het merk is opgericht door twee autotechnici die verliefd waren op het spel. Wolfraam werdt hun onderscheidende factor. Red Dragon dartpijlen met een hoogpercentage wolfraam, ook wel tungsten, dat is wat hun dartpijlen dan ook sterk maakt. Red Dragon onderscheidt zich verder door middel van felle kleuren en bijzondere grips. Red Dragon heeft verschillende samenwerkingen met bekende darters, waaronder Peter Wright, Gerwyn Price en Robert Thornton

14 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

14 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Assortiment Red Dragon dartpijlen

De Red Dragon dartpijlen bij Dartwinkel.nl zijn er in verschillende kleuren, materialen, gewichten en maten. De Kleuren van de Red Dragon dartpijlen zijn zeer verschillend bij Dartwinkel.nl. Zo zijn er bijvoorbeeld pijlen in rood, blauw, zwart, groen of zelfs regenboog kleuren. Bij Dartwinkel.nl worden de Red Dragon dartpijlen altijd geleverd met een XS Wallet t.w.v €9,95 met een extra set shafts en flights. De shafts zijn bij Red Dragon van aluminium of nylon. De darts zijn alleen beschikbaar in Tungsten, dit maakt de pijlen kwalitatief zeer sterk. Tot slot zijn de Red Dragon dartpijlen beschikbaar in de gewichtsklasse van 22 gram tot en met 26 gram.  

De Red Dragon dartpijlen van "Snakebite"

Peter Wright, een darter die zich in de top van de wereldranglijst van darten bevindt. "Snakebite", de bijnaam van Peter Wright, is niet zomaar een darter. Peter Wright staat bekend om zijn hanekam die elk toernooi weer anders gekleurd is. De extravagante darter was meerdere malen runner-up bij groter toernooien en won in 2017 de UK-open finale tegen Gerwyn Price. Red Dragon werkt samen met Peter Wright en levert de officiële dartpijlen van de "Snakebite. 

Peter Wright wereldkampioen 2020

Het verhaal over de darts van Peter Wright van het WK 2020 is een bijzonder verhaal. Peter Wright stond altijd bekend als de darter die continu wisselde van dartsetje. Voor het WK van 2020 heeft hij op een memoblaadje zijn wensen op gebied van gewicht, grip en balans genoteerd. Red Dragon Darts heeft voor hem het dartsetje ontwikkeld die hem wereldkampioen heeft gemaakt. De dartpijlen van Peter Wright voelden voor hem zelfs zo goed dat hij in een trainingssessie binnen een kwartier 4 negendarters gooide. Hij stuurde Red Dragon Darts een bericht na deze training: “Bedankt voor de pijlen die mij wereldkampioen gaan maken”. En zo geschiedde. De dartpijlen van Peter Wright zijn verkrijgbaar bij Dartwinkel.nl met het gewicht van uw voorkeur. Zo heeft u het meest gedenkwaardige setje darts in handen van het WK 2020.

De Red Dragon dartpijlen van Gerwyn Price

Naast Peter Wright is ook Gerwyn Price een topspeler die gesponsord wordt door Red Dragon Darts. Red Dragon heeft verscheidene setjes Gerwyn Price dartpijlen ontwikkeld. Vier verschillende setjes dartpijlen van Gerwyn Price zijn verkrijgbaar bij Dartwinkel.nl. De Gerwyn Price dartpijlen variëren in gewicht van 21 tot en met 26 gram. Kies uw ideale gewicht en ga ‘The Iceman’ achterna.

De dartpijlen van Gerwyn Price zijn gevormd vanuit de razor-edge grip. Deze grip zie je terug bij alle setjes Gerwyn Price dartpijlen. De Gerwyn Price Blue dartpijlen hebben deze grip en zijn verkrijgbaar in 24 gram en 26 gram. De barrell van deze Gerwyn Price dartpijlen is gemaakt van 90% tungsten. De Gerwyn Price Element dartpijlen zijn voorzien van een diamond coating op de razor-edge grip. Deze pijlen zijn hierdoor van topkwaliteit met de beste grip. Ook deze dartpijlen hebben barrells van 90% tungsten en zijn verkrijgbaar in 24 gram. De Gerwyn Price Back to Black is de stoere uitvoering van de Gerwyn Price Blue dartpijlen. Deze dartpijlen zijn verkrijgbaar in 22 gram, 24 gram en 26 gram en hebben dezelfde barrells als de Gerwyn Price Blue dartpijlen.

De Red Dragon dartpijlen van Robert Thornton

Robert Thornton is altijd een gevreesd tegenstander van de topdarters bij de PDC. Met onder andere het winnen van de UK open in 2012 en de World Grand Prix in 2015 heeft Robert Thornton een aantal grote toernooien gewonnen. De Red Dragon dartpijlen van Robert Thornton zijn bij Dartwinkel.nl in verschillende gewichten (22, 24, 26 en 28 gram) te bestellen. Deze barrells zijn voor 95% tungsten. De dartpijlen van Robert Thornton worden standaard geleverd met een XS dartwallet en een extra setje flights en shafts. Met de dartpijlen van Robert Thornton kunt u direct dartsmeters maken en 'The Thorn' achterna gaan.

Dartwinkel.nl

Heeft u nog vragen over dartpijlen? Of wilt u meer weten over andere artikelen. U bent van harte welkom in onze winkel in Deventer, of neem contact met ons op.