Veilig betalen

Winmau Blade 6 dartbord

Winmau Blade6 wedstrijd dartbord

Artnr: 3033

Op voorraad

Gratis thuisbezorgd
€ 59,95
  • Koop 4 voor € 57,95 per stuk. en bespaar 4%
  • Koop 8 voor € 56,95 per stuk. en bespaar 6%
  • Koop 12 voor € 55,95 per stuk. en bespaar 7%

Winmau Blade 6 dartbord winmau


Winmau produceert al jaren enorm populaire en succesvolle dartborden. Na het succes van de Winmau Blade 5 kon de Winmau Blade 6 daarom ook niet uitblijven. De dartborden van Winmau staan altijd garant voor kwaliteit en ook de Winmau Blade 6 bewijst dat maar weer eens. Het dartbord is namelijk uitgerust met de nieuwste Density control-draad voor optimale vezeldichtheid. De Winmau Blade 6 heeft daarnaast ook verbeterde dartretentie in de double-, treble- en bullseye-zones waardoor die verzekert is van optimale scorekracht. Door het ultra dunne draad van het bord is er sprake van bijna tot geen bounce-outs waardoor elke pijl ertoe doet. De volledig geharde bullseye en de buitenste ring, zijn zelfs 25% dunner geworden, waardoor hier nog minder kans is op bounce-outs. Gemaakt van Oost-Afrikaans sisal en voorzien van een verbeterde spider, is de Winmau Blade 6 van de beste kwaliteit. 


Het dartbord voor iedereen


De Winmau Blade 6 is uitgerust met het eenvoudig aan te passen Rota-Lock montagesysteem. Hierdoor past die op elke manier en kan je direct starten met spelen. Daarnaast levert het blade 6 dartbord hoge spelkwaliteit wat hem ideaal maakt voor de meest kritische en veeleisende spelers. De Winmau Blade 6 is niet voor niks goedgekeurd om gebruikt te worden bij professionele toernooien. Maar ook voor beginners is het een ideaal dartbord, de combinatie van hoge kwaliteit en een scherpe prijs maakt hem zeer aantrekkelijk. 


Winmau Blade 6 in de dartwereld


Binnen de dartwereld is het merk Winmau een enorm begrip. Het is dan ook niet voor niks dat de grootste en beste darters kiezen voor de dartborden van Winmau. Winmau is constant op zoek naar de beste aanpassingen en mogelijkheden om hun dartborden te verbeteren. Aan de hand van de beste grondstoffen en materiaalkeuze creëert Winmau keer op keer dartborden van de hoogste kwaliteit. Met de Winmau Blade 6 heb je dan ook alle kwaliteit die je je kan wensen. 


 

Details

Specificaties De zesde generatie Winmau Blade dartborden!

Dartbord met de nieuwste innovaties Materiaal:

Afrikaans Sisal

Density Control

draad Ultradun

60 graden draad

ROTA-Lock systeem

Goedgekeurd voor professionele toernooien Afmeting: diameter 45 cm, dikte 38 mm