Dartwinkel Leeuwarden

Dartwinkel Leeuwarden

 

Zoekt u een dartwinkel in Leeuwarden? Stop met zoeken! Bij Dartwinkel.nl bent u aan het juiste adres. Wij zijn als familiebedrijf begonnen in 1979. Door de jaren heen heeft dartwinkel Leeuwarden ervaring en kennis kunnen opdoen. Dartwinkel.nl is de dartwinkel in Leeuwarden voor u. Wij hebben inmiddels vier webshops en één fysieke winkel en dit heeft ons de grootste dartwinkel in Nederland gemaakt. Ons ruime assortiment bestaat uit verschillende dartproducten en -accessoires. Wilt u genieten van een optimaal dartpotje? Dan kan dartwinkel Leeuwarden u hierin voorzien.

 

Producten van dartwinkel Leeuwarden

Wij hebben verschillende producten in ons assortiment opgenomen. Denk aan dartpijlen, opbergcases of scoreborden. Dartwinkel Leeuwarden heeft geschikte dartpijlen, opbergcases of scoreborden voor iedereen. Of u nou een beginner of een professionele darter bent, dat maakt helemaal niet uit. Tevens kunt u bij ons terecht voor shafts, flights, dartborden en accessoires. Zo kunt u uw dartspel helemaal compleet maken.

 

 

Diverse topmerken dartspullen

Om onze klanten een ruim aanbod te bieden, hebben wij verschillende merken in ons assortiment opgenomen. Zo kunt u bijvoorbeeld voor de Unicorn dartborden kiezen. Unicorn is binnen de wereld van darts uitgegroeid tot een bekende naam. Het merk is in 1937 opgericht en produceert sindsdien verschillende dartproducten. De dartborden van Unicorn zijn officiële wedstrijddartborden. Deze dartborden staan bekend om de hoogstaande kwaliteit, naadloos sisal, en de sterke en dunne mesbedrading. Zoekt u toch een ander merk voor u dartproducten? Misschien zijn de merken Target, Winmau of Harrows wat u zoekt.

 

Leveren en verzendkosten

Elke bestelling proberen wij zo snel en zorgvuldig mogelijk te leveren. Als u voor 18:00 uur heeft besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Het komt soms voor dat een product niet op voorraad is. In dit geval kan de levering helaas iets langer duren en brengen we u uiteraard zo spoedig mogelijk op de hoogte hiervan.

Normaliter zijn de verzendkosten €2,95. Maar heeft u een bestelling van boven de €40,-? Dan rekent dartwinkel Leeuwarden daar geen verzendkosten over. Echter, er zijn uitzonderingen. Voor de tafelvoetbaltafels worden altijd verzendkosten berekend. Over het algemeen vindt de levering de eerstvolgende werkdag plaatst. Al onze leveringen verlopen via Packs.

 

Garantie bij beschadiging

Zelden komt het voor dat producten tijden het transport beschadigd raken. In dit geval kunt u binnen twee maanden een melding bij ons maken, zodat u aanspraak kunt maken op de garantie. Als het gebrek van uw producten binnen de garantie valt, wordt dit door dartwinkel Leeuwarden kosteloos voor u opgelost door middel van een reparatie of vervanging.

 

Contact dartwinkel Leeuwarden

Heeft u vragen over onze producten of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Dartwinkel.nl staat u graag te woord.