Winmau Darts

 

Winmau darts 

Winmau Darts. Het merk op het gebied van dartborden, dartpijlen en andere dart attributen. Winmau Darts is zelfs de hoofdsponsor van het oudste darttoernooi dat nog elk jaar plaatsvindt, de Winmau World Masters. Winmau Darts is dan ook een begrip die bij iedereen bekend is die ook maar iets met de sport darten heeft. Winmau Darts staat voor kwaliteit en innovatie.

Artikelen 1 tot 40 van 85 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 40 van 85 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Ontstaan Winmau Darts

Winmau Darts is al meer dan 70 jaar actief binnen de wereld van darts. Het bedrijf werd opgericht in 1945 als HA Kicks door Harry Kicks. De eerste dartborden werden gemaakt van het hout van de iep en werden met de handgeschilderd. Pas toen HA Kicks een deal sloot met de BDO, als sponsor van dartborden, veranderde Kicks de naam in Winmau. In 2002 is Winmau overgenomen door, in die tijd de grootste concurrent, Nodor Darts. Nodor heeft de naam Winmau echter niet aangepast.

Winmau dartsetjes van professionele darters

Winmau heeft ook een groot assortiment aan dartpijlen van professionele spelers. Zo bieden ze dartsetjes aan van bijvoorbeeld, Gary Anderson, Simon Whitlock en Joe Cullen. dit zijn niet de minste namen. Ook dartpijlen van de Nederlandse darters zijn beschikbaar, denk hierbij aan Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Dirk van Duijvenbode. 

Winmau darts dartsetjes

Winmau darts heeft naast de dartseries van de professionele darters ook eigen dartseries uitgebracht. Wij hebben een drietal dartseries van Winmau hieronder uitgelicht.

Winmau Sniper

De Winmau Sniper kenmerkt zich door het vele profiel en groeven in de barrell. Met de Winmau Sniper heeft u altijd de beste grip op uw dartpijlen. De Winmau Sniper is verkrijgbaar in 21, 22 en 23 gram en heeft barrells van 90% tungsten. Dit maakt deze serie Winmau darts van topkwaliteit. Om de WInmau Sniper af te maken, raden wij flights van WInmau aan. Koop nu uw ideale setup Winmau Sniper dartpijlen en wordt snel beter in darten.

Winmau Ton Machine

De Winmau Ton Machine is een slanke uitgave van de Winmau darts. De Winmau Ton Machine is in 21 tot en met 27 gram verkrijgbaar en heeft barrells van 80% tungsten. De dikte en de grip van de barrells zijn nagenoeg gelijk, enkel de kleuren van de gewichten verschillen van elkaar. De Winmau Ton Machine is een klassieker binnen de Winmau darts. Raymond van Barneveld begon ooit zijn carriere met deze set Winmau darts.

Winmau Sicario

De Winmau Sicario dartpijlen zijn verkrijgbaar in 20, 21, 22, 24, 25 en 26 gram. Het meest opvallende aan deze Winmau darts is de barrell. De barrells zijn voorzien van cluster grip en een onyx coating. Met de Winmau Sicario heeft u zeer goede grip en een mooie barrell, tussen een slanke barrell en een 'bommetje' in. De nieuwste pijlen uit de collectie van 2022 zijn de Sicario 21 en Sicario 26 gram. Deze opvallende darts zijn afgewerkt met een gecoördineerd driekleurenschema en combineren stijl, innovatie en ultramoderne prestaties.

Winmau darts dartborden

Winmau Darts is het meest bekend om de Winmau dartborden. Dit is een groot begrip binnen de dartwereld. Je ziet ze vaak terug bij grote toernooien, kroegen of bij mensen thuis. De BDO (British Darts Organization) is zelfs de officiële partner van Winmau Darts. De dartborden staan dan ook bekend om de officiële wedstrijdafmetingen. De modellen van Winmau zijn dan ook zeer variërend. De Pro SFB, een dartbord met een lange levensduur met een kleine kans op bounces. De Blade 5, geschikt voor beginners en experts en gemakkelijk te bevestigen aan de muur. En zo zijn er nog veel meer, bekende, modellen van Winmau Darts. Het nieuwste model is de Winmau Blade 6, deze is uitgerust met een eenvoudig aan te passen Rota-Lock montagesysteem. Hierdoor past die op elke manier en kan je direct starten met spelen. Daarnaast levert het blade 6 dartbord hoge spelkwaliteit wat hem ideaal maakt voor de meest kritische en veeleisende spelers.

Meer van Winmau Darts

Dartwinkel.nl heeft naast de dartborden van Winmau Darts een breed assortiment van Winmau Darts artikelen. Pijlenshafts of andere dart accessoires zijn te vinden in het assortiment van Winmau Darts bij Dartwinkel.nl. Heeft u vragen over Winmau Darts? Neem gerust contact met ons op. U bent ook altijd welkom in onze fysieke winkel in Deventer.