Winmau Darts

 

Winmau darts 

Winmau Darts. Het merk op het gebied van dartborden, dartpijlen en andere dart attributen. Winmau Darts is zelfs de hoofdsponsor van het oudste darttoernooi dat nog elk jaar plaatsvindt, de Winmau World Masters. Winmau Darts is dan ook een begrip die bij iedereen bekend is die ook maar iets met de sport darten heeft. Winmau Darts staat voor kwaliteit en innovatie.

Ontstaan Winmau Darts

Winmau Darts is al meer dan 70 jaar actief binnen de wereld van darts. Het bedrijf werd opgericht in 1945 als HA Kicks door Harry Kicks. De eerste dartborden werden gemaakt van het hout van de iep en werden met de handgeschilderd. Pas toen HA Kicks een deal sloot met de BDO, als sponsor van dartborden, veranderde Kicks de naam in Winmau. In 2002 is Winmau overgenomen door, in die tijd de grootste concurrent, Nodor Darts. Nodor heeft de naam Winmau echter niet aangepast.   

Winmau darts dartborden

Winmau Darts is het meest bekend om de Winmau dartborden. Dit is een groot begrip binnen de dartwereld. Je ziet ze vaak terug bij grote toernooien, kroegen of bij mensen thuis. De BDO (British Darts Organization) is zelfs de officiële partner van Winmau Darts. De dartborden staan dan ook bekend om de officiële wedstrijdafmetingen. De modellen van Winmau zijn dan ook zeer variërend. De Pro SFB, een dartbord met een lange levensduur met een kleine kans op bounces. De Blade 5, geschikt voor beginners en experts en gemakkelijk te bevestigen aan de muur. En zo zijn er nog veel meer, bekende, modellen van Winmau Darts.

Meer van Winmau Darts

Dartwinkel.nl heeft naast de dartborden van Winmau Darts een breed assortiment van Winmau Darts artikelen. Pijlen, shafts of andere dart accessoires zijn te vinden in het assortiment van Winmau Darts bij Dartwinkel.nl. Heeft u vragen over Winmau Darts? Neem gerust contact met ons op. U bent ook altijd welkom in onze fysieke winkel in Deventer. 

35 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

35 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren