Winmau Darts

 

Winmau darts 

Winmau Darts. Het merk op het gebied van dartborden, dartpijlen en andere dart attributen. Winmau Darts is zelfs de hoofdsponsor van het oudste darttoernooi dat nog elk jaar plaatsvindt, de Winmau World Masters. Winmau Darts is dan ook een begrip die bij iedereen bekend is die ook maar iets met de sport darten heeft. Winmau Darts staat voor kwaliteit en innovatie.

Artikelen 1 tot 40 van 151 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 40 van 151 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Ontstaan Winmau Darts

Winmau Darts is al meer dan 70 jaar actief binnen de wereld van darts. Het bedrijf werd opgericht in 1945 als HA Kicks door Harry Kicks. De eerste dartborden werden gemaakt van het hout van de iep en werden met de handgeschilderd. Pas toen HA Kicks een deal sloot met de BDO, als sponsor van dartborden, veranderde Kicks de naam in Winmau. In 2002 is Winmau overgenomen door, in die tijd de grootste concurrent, Nodor Darts. Nodor heeft de naam Winmau echter niet aangepast.

Winmau darts dartsetjes

Winmau darts heeft naast de dartseries van de professionele darters ook eigen dartseries uitgebracht. Wij hebben een vrijftal dartseries van Winmau hieronder uitgelicht..

Winmau Sniper

De Winmau Sniper kenmerkt zich door het vele profiel en groeven in de barrell. Met de Winmau Sniper heeft u altijd de beste grip op uw dartpijlen. De Winmau Sniper is verkrijgbaar in 21, 22 en 23 gram en heeft barrells van 90% tungsten. Dit maakt deze serie Winmau darts van topkwaliteit. Om de WInmau Sniper af te maken, raden wij flights van WInmau aan. Koop nu uw ideale setup Winmau Sniper dartpijlen en wordt snel beter in darten.

Winmau Ton Machine

De Winmau Ton Machine is een slanke uitgave van de Winmau darts. De Winmau Ton Machine is in 21 tot en met 27 gram verkrijgbaar en heeft barrells van 80% tungsten. De dikte en de grip van de barrells zijn nagenoeg gelijk, enkel de kleuren van de gewichten verschillen van elkaar. De Winmau Ton Machine is een klassieker binnen de Winmau darts. Raymond van Barneveld begon ooit zijn carriere met deze set Winmau darts.

Winmau Calibra

De Winmau Calibra dartpijlen zijn speciale dartpijlen van Winmau darts. De barrells zijn kort en hebben een speciale onyx coating. en matrix grip. Met deze barrells heeft u de beste grip op de dartpijlen. De Winmau Calibra is verkrijgbaar in 22, 24 en 26 gram. Met de Winmau prism flights maakt u de Winmau Calibra af. Bestel deze set Winmau darts en u heeft de beste grip op de dartpijlen om uw niveau in darts snel te verbeteren.

Winmau Sicario

De Winmau Sicario dartpijlen zijn verkrijgbaar in 23 gram en 25 gram. Het meest opvallende aan deze Winmau darts is de barrell. De barrells zijn voorzien van cluster grip en een onyx coating. Met de Winmau Sicario heeft u zeer goede grip en een mooie barrell, tussen een slanke barrell en een 'bommetje' in.

Winmau Archangel

De Winmau Archangel heeft 2 verschillende barrells. Afhankelijk van het gewicht heeft u een slankere barrel of iets dikkere barrel. De barrels zijn gemaakt van 90% tungsten. Om uw Winmau Archangel dartpijlen af te maken, raden wij de Winmau Prism force shafts en de Winmau Delta flights aan. Met deze Winmau darts kunt u uw darts naar een nieuw niveau brengen. 

Winmau darts dartborden

Winmau Darts is het meest bekend om de Winmau dartborden. Dit is een groot begrip binnen de dartwereld. Je ziet ze vaak terug bij grote toernooien, kroegen of bij mensen thuis. De BDO (British Darts Organization) is zelfs de officiële partner van Winmau Darts. De dartborden staan dan ook bekend om de officiële wedstrijdafmetingen. De modellen van Winmau zijn dan ook zeer variërend. De Pro SFB, een dartbord met een lange levensduur met een kleine kans op bounces. De Blade 5, geschikt voor beginners en experts en gemakkelijk te bevestigen aan de muur. En zo zijn er nog veel meer, bekende, modellen van Winmau Darts.

Meer van Winmau Darts

Dartwinkel.nl heeft naast de dartborden van Winmau Darts een breed assortiment van Winmau Darts artikelen. Pijlenshafts of andere dart accessoires zijn te vinden in het assortiment van Winmau Darts bij Dartwinkel.nl. Heeft u vragen over Winmau Darts? Neem gerust contact met ons op. U bent ook altijd welkom in onze fysieke winkel in Deventer.