Harrows Darts


Harrows Darts

Harrows Darts is een breed verspreid dartmerk in verschillende landen en sinds jaar en dag gerespecteerd binnen de wereld van darts. Harrows Darts maakt hedendaags meer dan 800 producten die verspreid worden naar meer dan 100 landen. Harrows Darts werkt met "state of art" productie apparatuur om te kunnen vernieuwen en te innoveren binnen de wereld van darts.

Ontstaan van Harrows Darts  

Harrows Darts is ontstaan in 1973 vanuit een kleine dartwinkel in Enfield, Noord-London. Hedendaags wordt de productie uitgevoerd vanuit de, special voor Harrows Darts, gebouwde fabrieken in Hoddesdon. Harrows Darts koos er al snel voor om toernooien te gaan sponsoren. Echter ging de keuze uit naar toernooien buiten Engeland om gelijk in andere landen voet aan de grond te krijgen. Door deze strategie zijn ze in een groot aantal landen terecht gekomen met de distributie van hun producten. Harrows Darts is ook actief binnen softtip darts. Dit is darten op een plastic gegoten dartbord die de score vanzelf berekend. Deze vorm van darts is voornamelijk in Japan erg populair. Hedendaags is Harrows Darts nog het enige dartmerk dat de productie nog binnen het eigenland gevestigd heeft. 

Artikelen van Harrows Darts

Harrows Darts heeft een breed assortiment met dart artikelen. Dartpijlen met softtips, dartpijlen met steeltips, fligts, shafts, dart wallets, dartborden, en vele andere artikelen. Bij Dartwinkel.nl vindt u een groot assortiment met dart artikelen van het merk Harrows Darts. U kunt hier altijd terecht voor kwalitatief hoogwaardige producten in alle soorten kleuren en maten. 


Dartwinkel.nl contact

Dartwinkel.nl heeft naast Harrows Darts nog veel meer dart artikelen. Kijk gerust rond op de site of bezoek onze fysieke winkel in Deventer. Onze fysieke winkel is gevestigd aan de Bergenvaardersstraat 15 in Deventer. Voor vragen bent u ook altijd welkom in de winkel of neem contact met ons op. 

Artikelen 1 tot 40 van 88 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 40 van 88 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren