Target Darts


Target Darts

Innovatie en kwaliteit, dat is waar Target Darts om bekend staat. Het design van Target Darts artikelen is fris en modern. Dit is dan ook de reden dat Target Darts geliefd is bij de huidige darters. Het merk Target focust zich voornamelijk op de verkoop van dartpijlen. Onder dartpijlen verstaan wij ook de punten, shafts en flights. Daarnaast heeft Targets Darts nog een assortiment met dart wallets, borden, verlichting en matten.


Ontstaan van Target Darts

Target Darts is één van de jongste dartmerken op de markt. Target Darts is namelijk opgericht in 2006. Het is van oorsprong een Brits merk. De missie van Target Darts is om doormiddel van innovatie, kwaliteit, vakmanschap en een fris design mensen te inspireren. Dit hebben ze in korte tijd weten te bereiken. Target Darts is een gerespecteerd merk en weet de jonge doelgroep aan zich te binden door de nieuwe frisse designs. 


Bekende darters bij Target Darts

Bij Target Darts zijn een grote verscheidenheid darters gebonden. Phil Taylor, Raymond van Barneveld, Rob Cross, Adrian Lewis, Alan Noris en ga zo maar door. Veel darters hebben in samenwerking met Target pijlen laten ontwikkelen. De bekendste zijn toch wel de pijlen van Phil "The Power" Taylor. Begin 2018 wou hij een pijl ontwikkelen die hij kon reflecteren op zijn carriére. Na samenwerking tussen beide partijen zijn de "Phill Taylor Power 9-five Gen 5" pijlen ontwikkeld. Deze pijlen zijn van sublieme kwaliteit en uitgebalanceerd voor het perfecte dart spel. 

Target Darts bij Dartwinkel.nl

Bij Dartwinkel.nl vindt u een breed assortiment met artikelen van Target Darts. Heeft u vragen over een dartpijlen van target darts of een vraag over andere producten? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer aan de Bergenvaardersstraat 15. Wij helpen u graag verder onder het genot van een kop koffie. 

Artikelen 1 tot 40 van 194 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 40 van 194 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren