Unicorn Darts


Unicorn Darts

Unicorn Darts. De grootste dartfabrikant ter wereld. Unicorn Darts is marktleider binnen de dartsport. Unicorn Darts is uitgegroeid tot een bekende naam binnen de wereld van Darts. Dartborden, pijlen, shafts en ga zo maar door. Unicorn Darts levert alle soorten dartartikelen. Daarnaast is Unicorn Darts een bekende sponsor voor darters. Zo werkt dit merk samen met Jelle klaasen, Jeffrey de Zwaan, Raymond van Barneveld en Gary Anderson. Hiernaast is Unicorn Darts al 25 jaar dé sponsor van PDC op het gebied van dartborden. 

Ontstaan Unicorn Darts

Unicorn Darts is opgericht in 1937 door Frank Rowly. Het merk komt van oorsprong uit Londen, Forrest Hill. Het begon allemaal met een patent van een paar pond voor de Silver Comet Darts. Dat was de start van Unicorn Darts. Unicorn Darts onderscheidt zich voornamelijk op het gebied van dartpijlen. Unicorn Darts was de eerste met gelijkwaardige pijlen qua gewicht, classificering van gewicht en de eerste met tungsten dartpijlen. Innovatie, op het gebied van dartpijlen, staat boven aan de lijst met prioriteiten bij Unicorn Darts. Maar ook met flights was het bedrijf de eerste die de overstap maakte naar plastic. 

Producten van Unicorn Darts

Los van de eerder genoemde dartpijlen heeft Unicorn Darts een breed assortiment dart artikelen. De Unicorn Striker is bijvoorbeeld een bekend dartbord van Unicorn Darts. Dit dartbord heeft de officiële wedstrijdformaten voor het spelen van Darts. Maar ook voor flights, shafts en andere accessoires kunt u terecht bij Unicorn Darts. 

Unicorn Darts bij Dartwinkel.nl

Bij Dartwinkel.nl vindt u alle bovengenoemde artikelen, en nog veel meer, van Unicorn Darts. Dartwinkel.nl is de specialist, en de grootste, op het gebied van dart artikelen. Heeft u vragen over artikelen van Unicorn Darts of een ander merk? Neem gerust contact met ons op of kom langs bij onze winkel in Deventer. 

28 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

28 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren