Veilig betalen

Target Corona Vision Ledverlichting

Volledig schaduwvrije dartbord verlichting

Artnr: 121105

Binnenkort weer leverbaar

Gratis thuisbezorgd
€ 89,95
Tijdelijk niet leverbaar Laat mij weten wanneer dit product weer op voorraad is

Target Corona Vision
De Target Corona Vision is 360 graden ledverlichting voor uw dartbord. Helemaal rondom verlicht dus, waardoor het bord van alle kanten wordt verlicht en u geen tripple meer mist! Omdat het licht van alle kanten komt bij de Target Corona Vision, is uw dartbord ook volledig schaduwvrij. U ondervindt dus geen enkele hinder van deze ledverlichting. Het ophangsysteem werkt met magneten. De Target Corona Vision werkt dus alleen met dartborden met een metalen rand.


Let op!
De Target Corona Vision wordt geleverd ZONDER dartbord en surround!
De Target Corona Vision is niet geschikt voor Bull's Advantage dartborden!

Details

360 graden ledverlichting
Met de Target Corona Vision verlicht u uw gehele dartbord. Doordat de verlichting vóór het bord hangt en niet er tegenaan, wordt uw darbord van alle kanten verlicht. Zo heeft u nooit meer last van schaduwen. Hierdoor heeft u niet alleen beter zicht op uw dartbord, maar kunt u zich ook beter focussen. In totaal bestaat de Target Corona Vision verlichtingsring uit 125 leds.

Ophangsysteem met magneten
De Target Corona Vision wordt met magneten bevestigd. De poten van de lichtring klikken zichzelf met sterke magneten vast. De enige eis aan het dartbord is dat deze moet zijn voorzien van een metalen buitenring, anders kunt u de ledverlichting niet bevestigen. Gelukkig is nagenoeg elk wedstrijddartbord voorzien van een dergelijke metalen buitenring.

Let op: Bull's Advantage heeft dit niet!

Target Corona Vision en meer
Naast de Target Corona Vision ledverlichting vindt u op Dartwinkel.nl ook flights, shirts, polo's en shafts van het merk Target. Vrijwel elke dart accessoire die er is, is er ook van Target. 

Waarom Dartwinkel.nl?
Bij Dartwinkel.nl leveren we meer dan alleen dartborden: van diverse soorten scoreborden tot de meest diverse dartaccessoires. En wat dacht u van een wedstrijdshirt van Raymond van Barneveld? Een echte musthave, toch? Onze producten eerst uitproberen? U bent van harte welkom in onze winkel in Deventer. Voor meer informatie kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze dartexperts helpen u graag verder.

R4X flight 1651

€ 1,15 Per Set

Poly Plain pear red flight

€ 0,60 Per Set

R4X flight 1653

€ 1,15 Per Set

Nylon plus shaft geel

€ 0,70 Per Set