Darten Assen 

Bent u een beginnende, gevorderde of zelfs professionele darter in Assen en bent u op zoek naar dartartikelen die uw spel kunnen verbeteren? Dan bent u bij Dartwinkel aan het juiste adres. Ons assortiment telt topmerken die uw spel kunnen bevorderen en u kunt deze online bestellen. Zo bent u verzekerd van een goed potje darten in Assen.

Dartbord met darts erin na een potje darten in Assen

De online dartwinkel voor dartend Assen

De kennis, ervaring en passie voor de dartsport is de reden dat wij zijn uitgegroeid tot de grootste dartwinkel van Nederland. Wat meer dan 40 jaar geleden begonnen is met een fysieke winkel in Deventer, dit is nu uitgegroeid tot een ware autoriteit op het gebied van darten met de toevoeging van onze vier webshops. Sinds onze start in 1979 voorzien wij darters van elk niveau van hoogwaardige dartartikelen en -accessoires. Daarom is er geen betere winkel in Nederland wanneer het aankomt op een potje darten in Assen.

Assortiment voor elke darter

De basis voor elke darter zijn goede pijlen en een kwalitatief bord. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons volledige pijlen aanschaffen van topmerken zoals Red Dragon of Winmau. U kunt er ook voor kiezen om zelf uw pijlen samen te stellen. Daarvoor hebben wij een breed assortiment aan flights en shafts, zodat u de pijlen die het best bij uw speelstijl samen kunt stellen. Heeft u interesse in elektrische dartborden? Of een dartbord met een scorebord erbij? Voor elke darter in Assen hebben wij de noodzakelijke artikelen.

 

Overige artikelen en diensten van Dartwinkel

Naast het verkopen van de basisartikelen kunt u ook bij ons terecht voor extra accessoires die de beleving van uw volgende potje darten in Assen bevorderen. Zo kunt u bij ons terecht voor dart shirts, scoreborden, opbergtassen, surrounds en nog veel meer. Het is bij ons zelfs mogelijk om complete dartbanen te huren; ideaal voor een bedrijfsfeest! Wellicht heeft u kennis die een dartliefhebber is. Dan kunt u die verblijden met een cadeaubon, zo kan de dartliefhebber zijn perfecte cadeau uitzoeken. Eindeloze mogelijkheden voor heel dartend Assen.

Razendsnelle leveringstermijnen

Elke bestelling die voor 18:00 wordt geplaatst, wordt de volgende dag al verstuurd. Deze razendsnelle service, gekoppeld met de hoogwaardige artikelen hebben ertoe geleid dat onze klanten ons beoordelen met een 9.4. Mocht het voorkomen dat uw bestelling niet direct verstuurd kan worden, dan communiceren we dit direct aan u. Bovendien zijn de verzendkosten bij bestellingen van meer dan €40,- gratis. Zo kunt u razendsnel en voordelig met uw nieuwe artikelen gaan darten in Assen.

Contact 

Heeft u vragen over onze producten of wilt u een van onze dartbanen huren? Neem dan contact met ons op. Ook kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Deventer. Onze medewerkers helpen u graag met het organiseren van een potje darten in Assen.

Dibo
Facebook Instagram Youtube