Dartbaan verhuur

Dibo Dartbaan verhuurWilt u dartbanenen huren voor een klein feestje of een groot toernooi dan kunt bij Dibo terecht voor het huren van enkele en/of dubbele dartbanen.

De dartbanen worden verhuurd inclusief: oché, wedstrijd dartbord, verlichting, schrijfbord en wisser.
U kunt de dartbanen ophalen in Deventer of u kunt de dartbanen door ons laten bezorgen op uw locatie. Indien gewenst kunt u de dartbanen ook door ons laten opbouwen en afbreken. De mobiele dartbaan van Dibo heeft de juiste afmetingen voor de oche. Deze dartbaan is gemakkelijk in gebruik met veel borden naast elkaar. Door het handige systeem is een mobiele dartbaan een aanrader voor een groot darttoernooi bij uw vereniging. De mobiele dartbaan van Dibo wordt opgezet met oche, dartbord en schrijfscorebord. Met deze setup is elke dartbaan startklaar en kunt u een goed darttoernooi organiseren.

Voor vrijblijvende info stuur een e-mail naar verhuur@dartwinkel.nl

Dartbaan van Dibo geheel compleet

Dartbanen van Dibo zijn onbeperkt te koppelen

Mobiele dartbaan

De mobiele dartbaan van Dartwinkel.nl heeft de juiste afmetingen voor de oche. Deze dartbaan is gemakkelijk in gebruik met veel borden naast elkaar. Door het handige systeem is een mobiele dartbaan een aanrader voor een groot darttoernooi bij uw vereniging. De mobiele dartbaan van Dartwinkel.nl wordt opgezet met oche, dartbord en schrijfscorebord. Met deze setup is elke dartbaan startklaar en kunt u een goed darttoernooi organiseren. Ook als u thuis tijdens een feestje niet voldoende ruimte heeft is een mobiele dartbaan de perfecte oplossing. Het dartspel is het perfecte spel tijdens kleine feestjes. 

Meer dan mobiele dartbaan

Bij ons kunt u terecht voor een compleet dartspel. Wilt u in plaats van een mobiele dartbaan huren, alle benodigdheden voor het dartspel zelf in huis hebben? Dat is mogelijk! Dartwinkel.nl heeft een ruim assortiment aan dartspullen. Hierbij kunt u denken aan dartborden, dartpijlen, shafts en flights. Tevens kunt u bij ons ook dart accessoires en spullen voor het opbergen van uw dartspel vinden. Wilt u iets halen voor een dartliefhebber die u kent? Dartwinkel.nl heeft speciaal voor geschenken, cadeau dartartikelen of u kunt kiezen voor een cadeaubon en de keuze aan de dartliefhebber laten. Wilt u uw dart artikelen in uw eigen stijl? Dat kan! Bij Dartwinkel.nl kunt u shafts en dart shirts bedrukken naar wens. Zo kunt u uw dart artikelen geheel in uw eigen stijl halen en opvallen tussen andere darters. 

Dartwinkel.nl

Wij voorzien u in alles omtrent het dartspel. Dartwinkel.nl streeft ernaar dat u kunt genieten van een mooi dartpotje met de juiste benodigdheden. Wij zijn de grootste dartwinkel in Nederland. Kiest u voor onze artikelen, dan kiest u voor ervaring. Heeft u vragen over de mobiele dartbaan verhuur of heeft u vragen over andere artikelen? Neem dan gerust contact op. Ook voor advies kunt u met ons contact opnemen. Laat u door experts adviseren. Bestellingen boven de €40 euro worden zonder verzendkosten geleverd. Bestelt u voor 18:00 uur? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden.