Dartbaan verhuur

Dibo Dartbaan verhuurWilt u dartbanenen huren voor een klein feestje of een groot toernooi dan kunt bij Dibo terecht voor het huren van enkele en/of dubbele dartbanen.

De dartbanen worden verhuurd inclusief: oché, wedstrijd dartbord, verlichting, schrijfbord en wisser.
U kunt de dartbanen ophalen in Deventer of u kunt de dartbanen door ons laten bezorgen op uw locatie. Indien gewenst kunt u de dartbanen ook door ons laten opbouwen en afbreken. De mobiele dartbaan van Dibo heeft de juiste afmetingen voor de oche. Deze dartbaan is gemakkelijk in gebruik met veel borden naast elkaar. Door het handige systeem is een mobiele dartbaan een aanrader voor een groot darttoernooi bij uw vereniging. De mobiele dartbaan van Dibo wordt opgezet met oche, dartbord en schrijfscorebord. Met deze setup is elke dartbaan startklaar en kunt u een goed darttoernooi organiseren.

Voor vrijblijvende info stuur een e-mail naar verhuur@dartwinkel.nl

Dartbaan van Dibo geheel compleet

Dartbanen van Dibo zijn onbeperkt te koppelen

Mobiele dartbaan

De mobiele dartbaan van Dartwinkel.nl heeft de juiste afmetingen voor de oche. Deze dartbaan is gemakkelijk in gebruik met veel borden naast elkaar. Door het handige systeem is een mobiele dartbaan een aanrader voor een groot darttoernooi bij uw vereniging. De mobiele dartbaan van Dartwinkel.nl wordt opgezet met oche, dartbord en schrijfscorebord. Met deze setup is elke dartbaan startklaar en kunt u een goed darttoernooi organiseren. Ook als u thuis tijdens een feestje niet voldoende ruimte heeft is een mobiele dartbaan de perfecte oplossing. Het dartspel is het perfecte spel tijdens kleine feestjes.

 

Meer dan mobiele banen

Dartwinkel.nl biedt een uitgebreid assortiment voor de complete dartervaring. Als u de voorkeur geeft aan het bezitten van alle benodigdheden voor het dartspel in plaats van het huren van een mobiele dartbaan, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek ons ruime aanbod aan hoogwaardige dartspullen, waaronder dartborden, dartpijlen, shafts, en flights. Ook voor dart accessoires en opbergoplossingen voor uw dartspel hebben wij diverse producten beschikbaar.

 

Voor de perfecte cadeau-ervaring voor een dartliefhebber biedt Dartwinkel.nl speciale geschenkartikelen. U kunt ook kiezen voor een cadeaubon en de dartliefhebber zelf laten beslissen. Wilt u iets unieks? Personaliseer uw dartspullen met bedrukte shafts en dartshirts, waarmee u uw eigen stijl kunt benadrukken en kunt opvallen tussen andere darters.

 

Bij Dartwinkel.nl staan we garant voor kwaliteit en keuze, waardoor u alles vindt wat u nodig heeft voor een fantastisch dartspel. Of het nu gaat om het verbeteren van uw eigen uitrusting of het vinden van het ideale cadeau, wij zijn er om u te ondersteunen. Bestellingen boven €40 worden gratis verzonden en bij bestellingen voor 18:00 uur geldt dezelfde dag verzonden. Neem contact met ons op voor vragen of advies. Dartwinkel.nl, uw partner in de dartwereld.

 

Dartwinkel.nl

Bij Dartwinkel.nl staat onze toewijding aan het dartspel centraal. Als de grootste dartwinkel in Nederland streven we ernaar u te voorzien van de beste benodigdheden, zodat u volop kunt genieten van een prachtig dartpotje. Of u nu geïnteresseerd bent in onze mobiele dartbaanverhuur of andere artikelen, wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ons deskundige team biedt niet alleen hoogwaardige producten maar ook advies op maat. Profiteer van gratis verzending voor bestellingen boven €40, en als u vóór 18:00 uur bestelt, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Dartwinkel.nl, waar uw dartervaring centraal staat. Neem contact met ons op en laat u door experts begeleiden.

Dibo
Facebook Instagram Youtube