Ophangsets

Ophangsysteem dartbord

Om een dartbord te monteren heeft u een goed ophangsysteem voor uw dartbord nodig. Bij Dartwinkel.nl vindt u diverse ophangsystemen voor uw dartbord van de merken Winmau en Bull's. Binnen een mum van tijd aan bevestigt u het ophangsysteem aan uw muur of in uw kabinet. Onze ophangsystemen zijn gemakkelijk te monteren en zorgen ervoor, dat de dartborden ook gemakkelijk te demonteren zijn. Ook kunt u uw dartborden gemakkelijk draaien, indien er slijtage aan uw bord ontstaat. Met een goed ophangsysteem voor uw dartbord van Dartwinkel.nl kunt u onbezorgd genieten van het dartspel.

 

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Dartborden voor uw dartbord ophangsysteem

BIj Dartwinkel.nl hebben wij diverse dartborden in het assortiment, Met Unicorn dartborden en Winmau dartborden bent u verzekerd van de beste kwaliteit dartborden voor uw dartbord ophangsysteem. Met name het paradepaardje van Winmau - de Winmau Blade 5 Dual Core - brengt vele uren dartplezer met zich mee door de hoogstaande techniek. Met het ophangsysteem voor uw dartbord en de dartborden van Dartwinkel.nl kunt u direct vele uren oefenen en uw spel steeds verder verbeteren.

 

Ophangsysteem dartbord en andere accessoires

Naast een ophangsysteem voor uw dartbord vindt u in ons assortiment diverse andere accessoires. Om ervoor te zorgen dat uw muur niet beschadigt door pijlen die per ongeluk naast het bord belanden kunt u een surround aanschaffen. Deze kunt u eenvoudig om het bord heen klemmen. Een andere mooie oplossing is een dartkabinet. Ook hierin kunt u het ophangsysteem voor uw dartbord eenvoudig bevestigen. Door de deurtjes van het kabinet dicht te doen als u niet speelt, is het dartbord uit het zicht. Tijdens het spel wilt u natuurlijk graag weten of u aan de winnende hand bent. Dat ziet u in een oogopslag met onze scoreborden. We hebben zowel klassieke whiteboards waarop u de score met een stift bij kunt houden, als elektronische scoreborden. Dit scheelt u een heleboel rekenwerk. Uiteraard vindt u bij ons ook dartpijlen en alle losse onderdelen voor pijlen, zoals flights, shafts en tops. Zo kunt uw uw pijlen altijd in perfecte staat houden. 

 

Bestellen bij Dartwinkel.nl

Wilt u een ophangsysteem voor uw dartbord bestellen? Heeft u vragen over de ophangsystemen of andere producten van Dartwinkel.nl? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs bij onze showroom in Deventer. Wij staan u graag te woord en u kunt zelfs darts, flights e.d. testen in onze showroom. Online bestellen is ook geen enkel probleem. U kunt uw bestelling binnen 14 dagen kosteloos retourneren.