Veilig betalen

Winmau Blade 5 Dual Core dartbord

Winmau Blade5 Dual Core Wedstrijd Dartbord

Artnr: 3009

Op voorraad

Gratis thuisbezorgd
€ 69,95
 • Koop 4 voor € 67,95 per stuk. en bespaar 3%
 • Koop 8 voor € 65,95 per stuk. en bespaar 6%
 • Koop 12 voor € 63,50 per stuk. en bespaar 10%

Winmau Blade 5 Dual Core
Met de Winmau Blade 5 Dual Core wordt ‘one hundred and eighty’ gooien een eitje! Het vernieuwde Winmau Blade 5 Dual Core-bedradingsysteem biedt 9 mm2 extra ruimte om te scoren in de dubbels en 6 mm2 extra ruimte om te scoren in de trippels. Scoren als Raymond van Barneveld of Michael van Gerwen was nog nooit zo simpel. Maar dit bord biedt meer features.


Minder bouncers 
De Winmau Blade 5 Dual Core is de vernieuwde versie van broertje Winmau Blade 5. Het belangrijkste verschil tussen beiden is dat het Winmau Blade 5 Dual Core dartbord bestaat uit één groot sisalplak waardoor er geen nerven zijn. Dit zorgt ervoor dat het dartbord langer mee gaat. Het Winmau Blade 5 Dual Core dartbord bestaat uit twee lagen sisal. De bovenste laag heeft een lagere druk waardoor de darts makkelijker het bord in gaan. De onderste laag heeft een hogere druk waardoor het bord sneller herstelt en de gaatjes in het bord eerder dicht gaan. 


Vaker bulls eye met Winmau Blade 5 Dual Core
Daarnaast heeft de Winmau Blade 5 Dual Core een verbeterd blade met vijf-mesdraadsysteem. Dit betekent dat er een groter raakvlak is. De Winmau Blade 5 Dual Core heeft ook een vernieuwde roos, waardoor u nog makkelijker bulls eye gooit! De exclusieve Dual Core-technologie zorgt voor minder compressie van de bovenste laag, een betere puntpenetratie: minder verloren darts en hogere scores.


World Darts Federation ✔
Dit scorebord voldoet aan alle specificaties van de World Darts Federation en de British Darts Organisation, bekend van de World Professional Darts Championship, het WK darts en grootmeesters als Raymond van Barneveld, John Lowe en Gary Anderson. Masterscorer darts worden was nog nooit zo simpel. ONE HUNDRED AND EIGHTY!


Winmau Blade 5 Dual Core en meer!
Winmau beschikt over meer dan 60 ervaring in het produceren van dartborden en andere dartspullen. Maar bij Dartwinkel.nl hebben wij meer dan alleen dart scoreborden. Van diverse soorten dartborden en dartaccessoires tot flights en shafts. En wat dacht u van dart shirts, een wedstrijdshirt van Barney bijvoorbeeld! De dartpijltjes of andere producten eerst testen? U bent van harte welkom in onze winkel aan de Bergenvaardersstraat in Deventer. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Onze experts helpen u graag met al uw vragen.

Details

 • Exclusieve Dual Core-technologie zorgt voor minder compressie van de bovenste laag, een betere puntpenetratie, minder verloren darts en hogere scores.
 • Hogere compressie van de binnenkern verhoogt de weerstand onder het oppervlak en absorbeert overtollige kinetische energie, voor meer duurzaamheid.
 • De uniforme dichtheid van de bovenste laag en de uitstekende zichtbaarheid van het speelvlak verhogen het scoringspotentieel, bieden perfect zicht en zorgen voor een gemakkelijkere uitlijning.
 • Nieuw Winmau Blade 5 Dual Core-bedradingssysteem biedt 9 mm2 extra ruimte om te scoren in de dubbels en 6 mm2 extra ruimte om te scoren in de trippels.
 • Het oppervlak van het web is 14% kleiner voor minder bouncers en hogere scores.
 • 20% dunnere dynamische sectorbedrading en 10% dunnere radiale bedrading voor een hoger scoringspotentieel.
 • De hoek van de mesvormige bedrading is verlaagd van 90 graden tot 60 graden – de ultieme bedradingstechnologie voor een minimaal aantal bouncers.
 • 20% grotere treksterkte van de dynamische sectorbedrading, zodat de dartpunt langs de draad glijdt en in het scorevlak terechtkomt.
 • Nieuwe bedrading van de ringen om de dubbele en enkele bull met koolstofdiffusietechnologie voor een ultrahard oppervlak, zodat de dartpunt langs de mesvormige ringen in het scorevlak terechtkomt, voor betere prestaties en duurzaamheid.
 • Dankzij het Rota-Lock-nivelleersysteem met drie stelwieltjes kan het dartbord in enkele minuten op vrijwel elk oppervlak worden aangebracht; het hangt stevig aan de muur en kan gemakkelijk verdraaid worden.
 • Voldoet aan alle specificaties van de World Darts Federation (WDF) en de British Darts Organisation (BDO).
 • Voorzien van antireflectie cijferring.
 • Inclusief informatieboekje (Engelstalig) en checkout kaartje.
 • Zeer geliefd dartbord bij vele darters.

Nylon shaft zwart

€ 0,60 Per Set

Ruthless flight 1709

€ 1,15 Per Set

Nylon plus shaft zwart

€ 0,70 Per Set

Harrows Supergrip shaft smokey

€ 1,75 Per Set

Marathon flight 1522

Kortingsprijs € 1,00

Normale prijs: € 1,15