XQ Max Darts

XQMax Darts 

De dartpijlen van XQMax zijn niet alleen de go-to pijlen voor de beste darters van de wereld het merk is ook nog eens gevestigd in Nederland. XQMax staat voornamelijk bekend als dé sponsor van Michael van Gerwen a.k.a. Mighty MIke. De nummer 1 darter in de wereld. Maar niet alleen Michael van Gerwen gebruikt de pijlen van XQMax, zo gebruiken ook Benito van de Pas en Vincent van der Voort de darts van XQMax Darts. 


Over XQMax Darts

XQ-Max is een relatief jong dartmerk dat is opgericht in 1993. XQ-Max richtte zich in eerste instantie op golfen. Maar in 2014 richtte XQMax haar pijlen op de dartmarkt. Met groot succes is XQMax Darts nu één van de bekendere dartmerken. XQ-Max dartpijlen zijn te verkrijgen in verschillende soorten materialen en staan bekend om de samenwerking met darters als Michael van Gerwen, Vincent van der Voort en Benito van de Pas. Waar de meeste dartmerken gevestigd zijn in Engeland, is dit bij XQ-Max anders. XQ-Max is een Nederlands merk gevestigd in Etten-Leur met een showroom in Amsterdam.


De XQ-Max dartpijlen van Mighty Mike

XQ-Max is de officiële partner van Michael van Gerwen. Wie kent hem niet, Mighty Mike, de beste darter ter wereld op dit moment. Met de dartpijlen van Michael van Gerwen kunt ook u een gooi doen om een prof te worden. De pijlen van Micheal van Gerwen zijn gemaakt van 90% Tungsten. Bij Dartwinkel.nl zijn verschillende dartpijlen beschikbaar van 'Mighty Mike'. Zo beschikken wij ook over special editions. Deze editions zijn echte verzamelstukken voor de fans van Michael van Gerwen.  


Dart accessoires

Bij Dartwinkel.nl vindt u een groot en breed assortiment met dart artikelen. Naast dartpijlen kunt u bij ons ook terecht voor shaftsdartbanen, dartborden of scoreborden. U bent ook van harte welkom in onze winkel in Deventer aan de Bergenvaardersstraat 15.

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren