Dartwinkel Almelo

Dartwinkel Almelo

 

Als u een dartwinkel in de omgeving van Almelo zoekt, zit u helemaal goed bij Dartwinkel.nl. U kunt eenvoudig en snel de dartartikelen van uw keuze bestellen in onze webshop of een bezoek brengen aan onze winkel in Deventer. We mogen onszelf de grootste dartwinkel van Nederland noemen. U vindt bij ons dan ook alles wat met darten te maken heeft en wij hebben alle kennis in huis om uw vragen over darten of dartartikelen te beantwoorden en u van een goed advies te voorzien. 

De basics voor het darten

Als u online bestelt, bezorgt onze dartwinkel uw bestelling bij u in Almelo op het opgegeven adres. Een goed potje darten begint natuurlijk met een dartbord en fijne pijlen. Dartborden hebben we van diverse merken, zoals Winmau, Unicorn en Harrows. Dit geldt ook voor dartpijlen. Die hebben we van de hiervoor genoemde merken, maar ook van onder andere Target en Grandslam. Spelen met pijlen van bekende darters om uw geluk te beproeven? Ga voor de pijlen van Michael van Gerwen, Adrian Lewis of Gary Anderson en maak uzelf onverslaanbaar. 

Overige dartartikelen

Als u uw dartervaring compleet wilt maken, kan dat met tal van accessoires. Ook die bezorgt onze dartwinkel bij u in Almelo. Denk aan surrounds en dartmatten om de muur en de grond te beschermen tegen pijlen die per ongeluk niet in het dartbord terechtkomen. Met een scorebord houdt u bij of u aan de winnende hand bent. We hebben zowel whiteboards als elektronische scoreborden. Trek tot slot een van onze dartshirts aan en kom helemaal in de juiste sferen. 

Verhuur

Dartwinkel komt ook dartbanen naar Almelo brengen als u er een bij ons huurt. Handig voor als u bijvoorbeeld een toernooi organiseert bij uw vereniging. Onze mobiele dartbanen zetten we op met oche, dartbord en schrijfscorebord. Ook perfect als activiteit tijdens een feestje bij u thuis.

Bestellen en contact dartwinkel Almelo

Voor een dartwinkel in de buurt van Almelo bent u bij ons dus aan het juiste adres. U bestelt online en laat onze dartwinkel de artikelen bezorgen bij u in Almelo of u komt naar onze dartwinkel in Deventer en neemt uw aankopen mee terug naar Almelo. Bestelt u op een werkdag voor 18:00 uur? Dan staan wij in de meeste gevallen de volgende dag voor de deur om het af te leveren. Indien dit niet lukt stellen wij u daarvan zo snel mogelijk op de hoogte. Als u vragen heeft over onze producten of over uw bestelling kunt u altijd contact met ons opnemen.