Onderdelen voor Airhockey

Om airhockey te spelen, heb je verschillende spullen nodig. Allereerst natuurlijk een airhockeytafel, maar ook pushers en pucks om daadwerkelijk te gaan spelen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je goede pushers en pucks hebt om het meeste speelplezier te ervaren. Daarnaast is ook het onderhoud van je airhockeytafel en de onderdelen voor airhockey van belang. Dartwinkel.nl beschikt ook over de benodigdheden om hiermee te werken.

20 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

20 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Onze onderdelen voor airhockey

Op het gebied van airhockey bieden wij verschillende onderdelen aan. Wij hebben pushers en pucks in verschillende kleuren en van verschillende merken. Hierdoor kun je bij ons met bijna elke soort airhockeytafel terecht. Onze onderdelen voor airhockey verschillen in prijs, waardoor er voor elk budget wel een geschikte optie is. Met onze pushers en pucks voor airhockey ervaar je het meeste speelplezier!

Pushers en Pucks

Bij dartwinkel.nl hebben we verschillende soorten pushers en pucks. De pushers zijn in de kleuren wit, rood en oranje verkrijgbaar. Daarnaast zijn er verschillende gripvormen voor de pushers beschikbaar. Zo hebben we de standaard pushers, waarbij je je handpalm bovenop de pushers plaatst, maar ook een pusher waarbij je je hand in de pusher kan plaatsen. Dit is de Buffalo Airhockey Pusher Pro 102 mm Red. Onze pucks zijn beschikbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Naast de verschillende pushers en pucks hebben we ook vervangingsonderdelen en accessoires voor airhockey beschikbaar. Mocht er dus iets kapot gaan of aan vervanging toe zijn, dan kun je daarvoor altijd bij ons terecht.

Meer dan onderdelen voor airhockey

Naast onderdelen voor airhockey bieden we bij dartwinkel.nl nog veel meer aan. Zo hebben wij, zoals de naam al zegt, alles op het gebied van darten, waaronder dartpijlen, dartborden, dart shirts en scoreborden. Heeft u naast een airhockeytafel ook een voetbaltafel? Dan zit u ook goed bij ons, wij hebben namelijk ook onderdelen voor tafelvoetbal. Interesse in een van onze producten of heeft u vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op, wij helpen u graag verder!