Dartshop Breda

Dartwinkel.nl is inmiddels uitgegroeid tot de grootste online dartshop van Nederland en dus ook van Breda. Door al onze opgedane kennis en ervaring voeren we nu een zeer breed assortiment. Van elk product weten we bovendien wat het kan, wat u eraan heeft en of het bij u past. Als u voor 18.00 uur bestelt, verzenden wij uw bestelling vandaag nog. Bevalt het product niet? Dan retourneert u deze gewoon of kom langs in onze fysieke winkel in Deventer. 

Hobbydarters

Niet iedereen gooit iedere beurt wel een keer in de triple twintig. Dat is ook niet nodig. Bent u een beginnende darter of zoekt u gewoon de benodigdheden voor een lekker avondje darten? Dan zit u bij onze online dartshop goed. De pijlen van Harrows Club zijn geschikt voor iedere darter in Breda. Verder wordt het Winmau Blade 5 dartbord het meest verkocht en vormt hij de basis voor een goed potje darts. Nu nog flights en shafts aanschaffen en u bent klaar om te darten!

 

Michael van Gerwen 2.0

Bent u de nieuwe Michael van Gerwen? Of u nu de beste van uw vriendengroep wilt zijn of serieuze ambities heeft om prof te worden, wij helpen u erbij. Want waar onze dartshop pijlen, shafs, flights en andere dartaccessoires voor beginners bieden, leveren we in Breda ook producten voor de ambitieuzere darters.

Om volledig in de Van Gerwen-stijl te blijven, gebruikt u de Winmau MvG Adrenalin pijlen en de bijbehorende flights. Werp ze op het dartbord in uw Van Gerwen-shirt en berg ze op in de Tour Edition Case, zoals ook Michael van Gerwen dat doet. Onze Van Gerwen-lijn is van de hoogste kwaliteit en helpt u uw dartdoelen te bereiken. 

Assortiment

Het brede assortiment van onze online dartshop biedt ruimte voor iedere Bredaase darter. Van iedere categorie hebben we producten uit de onderste, middelste en bovenste klasse. Voor ieder wat wils dus. Wij bieden het volgende:

  • Barrels, flights en shafts. De barrel vormt de basis van uw pijl. De flight, de ‘vleugel’ van uw pijl, zorgt ervoor dat de barrel in balans blijft zweven. De shaft verbindt de flight met de barrel. Deze drie onderdelen completeren uw perfecte dartpijl.
  • Dart- en scoreborden. Onze dartshop levert in Breda dartborden in verschillende soorten en ma… nou ja, maten niet. Dat zou het darten niet helemaal eerlijk maken. Daarentegen varieert ons aanbod wel in prijs, kwaliteit en merk. We hebben zelfs elektronische dartborden, die automatisch de score bijhouden.
  • Accessoires. Denk hierbij aan shirts, opbergspullen, surrounds, verlichting, werplijnen en ophangsets.
  • Overige producten. Wij verkopen ook producten, niet gerelateerd aan darten, zoals voetbaltafels, onderdelen voor Airhockey en cadeaubonnen. 

 

Contact dartshop Breda

Heeft u vragen over een van onze artikelen uit de dartshop of over uw bestelling in Breda? Neem dan gerust contact op of kom langs bij onze fysieke winkel in Deventer. Over het algemeen komt uw bestelling morgen aan, als u vandaag voor 18.00 uur bestelt. Gaat er iets mis of is het product niet op voorraad? Dan informeren wij u hier zo snel mogelijk over. Veel dartplezier!  

Dibo
Facebook Instagram Youtube