Darten Tilburg

Darten Tilburg

Binnenkort een potje darten in Tilburg? Wij verkopen alle dartspullen die u maar kunt bedenken op onze webshop. Bestel ze voor 18.00 en uw bestelling gaat vandaag nog onze deur uit. Bier koud, scorebord bij de hand? Darten maar!

Wat verkopen jullie?

Eigenlijk alles wat met de dartsport te maken heeft: van dartborden en -pijlen tot opbergspullen en (elektrische) scoreborden. Omdat we al deze producten in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen aanbieden, zetten we hieronder overzichtelijk wat aanraders voor u op een rij.

Vrijetijdsdarter

Heeft u nog nooit gedart of dart u af en toe thuis in Tilburg of in de kroeg? Dan is het zonde om het beste materiaal aan te schaffen. Eenvoudige, maar kwalitatief goede producten, zijn in dat geval afdoende. Zo zijn de Winmau MvG Ambition dartpijlen geschikt voor beginners en is de Bull’s Classic ons meest toegankelijke dartbord. Shafts en flights kunt u er altijd los bijkopen, wanneer deze kapot gaan of kwijtraken.

Medior

Heeft u veel plezier in het darten in Tilburg en doet u het dus ook steeds meer? Laat dan nieuwe en kwalitatief betere dartspullen bezorgen via onze webshop. Upgrade uw dartpijlen naar de Winmau Vendetta standard of heavy range. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw collectie uit te breiden met bijvoorbeeld dartbordverlichting, werplijnen of een scorebord.

Professional

Wie de beste wil worden, moet ook het beste materiaal gebruiken. Ook voor professionals verzorgen wij een uitgekiend assortiment. Winmau MvG Adrenalin-pijlen zijn zeer geschikt voor de professionele Tilburgse darter in. Vanzelfsprekend zijn deze duurder dan bijvoorbeeld de pijlen voor vrijetijdsdarters, dus u zal er zorgvuldig mee om moeten gaan. Om uw darts op te bergen verkopen wij daarom verschillende cases en hoesjes. Een ultieme toevoeging aan uw darterscollectie is een elektronisch dartbord. Deze houdt automatisch de score en statistieken bij en u kunt ermee in Tilburg (gewoon thuis) darten tegen spelers over de hele wereld.

 

Waar kan ik producten bestellen om te darten in Tilburg?

Op deze webshop. Langskomen in onze fysieke winkel mag natuurlijk ook. Deze is gevestigd in Deventer. U kunt de gewilde producten toevoegen aan uw winkelmand en ze vanuit daar bestellen. Leuke tip: wij verkopen ook cadeaubonnen, airhockey- en voetbaltafels (en onderdelen daarvan) en laten ook shafts bedrukken. Wanneer u vragen heeft over darten in Tilburg kunt altijd contact met ons opnemen – ons team doet haar best om zo snel mogelijk op uw bericht of telefoontje te reageren. Wanneer u voor 18.00 vandaag bestelt, verzenden we uw bestelling later op deze dag nog.