Raymond van Barneveld

Misschien herken je hem aan het nummer eye of the tiger? Dit is namelijk het opkomstnummer van Raymond van Barneveld. Raymond van Barneveld speelt al sinds 1984 . Door Raymond steeg de populariteit van het darten in Nederland. Op Dartwinkel.nl vindt u diverse items van Raymond van Barneveld, waaronder zijn wereldberoemde Target RVB 95 Gen 2 dartpijlen. 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Target RVB 95 - Raymond van Barneveld
€ 119,95
Target RVB 80 - Raymond van Barneveld
€ 49,95
Target RVB Black - Raymond van Barneveld
€ 13,95
Target RVB 95 Gen 2 - Raymond van Barneveld
€ 109,95

4 artikelen

per pagina

Dartpijlen van Raymond van Barneveld

Van Barneveld is rechtshandig en gooit altijd met Target RVB 95 Gen 2-dartpijlen. Deze dartpijlen zijn te verkrijgen in drie verschillende maten: 21, 23 en 25 gram. De barrel bestaat voor 95% uit tungsten. De dartpijlen worden geleverd met een gratis setje Barney Army Flights. Deze dartpijl is volledig ontwikkeld aan de wensen van Raymond van Barneveld. 


Een T-shirt van Barney 

Dartwinkel.nl heeft verschillende dartshirts in zijn collectie. Waaronder diverse dartshirts uit de Barny Army-collectie. Bijvoorbeeld het Target CoolPlay dart polo shirt uit 2019. Dit is een luchtig poloshirt gemaakt van microfiber. Microfiber voert zweet af naar de buitenkant, waardoor het kan verdampen. Hierdoor blijf je zelf lekker droog tijdens het darten. De shirt zijn verkrijgbaar in de maten S tot 4XL. De verkrijgbaarheid van de maten kunnen per shirt verschillen. 


Raymond van Barneveld flights 

Een belangrijk onderdeel van de dartpijl is de flight. De flight zorgt er voor dat de dart stabiel door de lucht vliegt. Bij ons zijn de Barny Army Raymond van Barneveld flights verkrijgbaar. Dit zijn veel verschillende soorten en maten flights. De Barny Army flights zijn te verkrijgen met verschillende
opdrukken. 


Meer over Dartwinkel.nl

Dartwinkel.nl is de grootste dartwinkel van Nederland. Alle artikelen die voor 18:00 zijn besteld, worden vandaag nog verzonden. Naast een uitgebreid assortiment aan dartartikelen is het bijvoorbeeld ook mogelijk om shafts te laten bedrukken. Daarnaast kunnen er bij Dartwinkel.nl dartbanen worden gehuurd. Kijk hier voor de rest van het aanbod. 

Dibo
Facebook Instagram Youtube