Veilig betalen

Winmau Surround specials

Winmau dartbord surround

Op voorraad

Gratis thuisbezorgd
€ 43,95

* Verplichte velden

€ 43,95

De Winmau Surround is een zachte kunststof ring die u om het dartbord klemt ter bescherming van muren, wanden en van de pijlpunt. Wil je geen standaard opdruk maar iets speciaals kies dan een van deze ontwerpen. De pasvorm van de Winmau Dartbord Surround is afgestemd op de vaste afmetingen van dartborden van alle merken.


Verkrijgbaar in de varianten:  • Xtreme zwart

  • Xtreme 2

  • Mancave

  • MvG

Details

Hoe werkt de Winmau Surround?

Simpel! Je hoeft de surround alleen maar om het bord heen te klemmen. De buitendiameter van de Winmau Surround is 68 centimeter, de dikte 3,3 centimeter. Afmetingen die helemaal afgestemd zijn op de vaste afmetingen van dartborden van alle merken: van Winmau tot Target en van Shot tot Bull's. Dankzij de hoge dichtheid van het materiaal gaat deze surround van Winmau extra lang mee.

Winmau Surround en meer

Naast de Winmau Surround, vindt u op Dartwinkel.nl ook flights, shirts en andere accessoires van dit merk.

Waarom Dartwinkel.nl?

Bij Dartwinkel.nl leveren we meer dan alleen dartborden. Van diverse soorten dartpijlen en scoreborden tot de meest uiteenlopende dart accessoires. En wat dacht u van een wedstrijdshirt van Raymond van Barneveld. Onze producten eerst testen? U bent van harte welkom in onze winkel in Deventer. Voor meer info kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.