Veilig betalen

Winmau Surround

Winmau dartbord surround

Op voorraad

€ 42,50
Gratis thuisbezorgd

* Verplichte velden

€ 42,50

De Winmau Surround is een zachte kunststof ring die u om het dartbord klemt ter bescherming van muren, wanden en van de pijlpunt. Bij Dartwinkel.nl verkrijgbaar in zes verschillende kleuren en naar wens met of zonder opdruk. De pasvorm van de Winmau Dartbord Surround is afgestemd op de vaste afmetingen van dartborden van alle merken.

Details

Winmau Surround x 12

De Winmau Surround is er in maar liefst 12 verschillende varianten. Er zijn zes verschillende kleuren (zwart, rood, blauw, wit, oranje en groen) die met of zonder opdruk kunnen worden besteld.

Hoe werkt de Winmau Surround?

Simpel! Je hoeft de surround alleen maar om het bord heen te klemmen. De buitendiameter van de Winmau Surround is 68 centimeter, de dikte 3,3 centimeter. Afmetingen die helemaal afgestemd zijn op de vaste afmetingen van dartborden van alle merken: van Winmau tot Target en van Shot tot Bull's. Dankzij de hoge dichtheid van het materiaal gaat deze surround van Winmau extra lang mee.

Winmau Surround en meer

Naast de Winmau Surround, vindt u op Dartwinkel.nl ook flights, shirts en andere accessoires van dit merk.

Waarom Dartwinkel.nl?

Bij Dartwinkel.nl leveren we meer dan alleen dartborden. Van diverse soorten dartpijlen en scoreborden tot de meest uiteenlopende dart accessoires. En wat dacht u van een wedstrijdshirt van Raymond van Barneveld. Onze producten eerst testen? U bent van harte welkom in onze winkel in Deventer. Voor meer info kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Nylon plus shaft blauw

€ 0,70 Per Set

Nylon plus shaft wit

€ 0,70 Per Set