Veilig betalen

Winmau Sniper set brass darts SFB

Winmau Sniper set brass darts

winmau
De brass Sniper set van Winmau. Een dartbord met gegalvaniseerde stalen ronde draad en Cliple II systeem. Het dartbord heeft goedgekeurde specificaties voor toernooien. Kwaliteitsconstructie met een superdicht bord van sisal, dat lang meegaat. Wordt geleverd inclusief 2 sets brass dartpijlen
Artnr: 8300.660

Binnenkort weer leverbaar

€ 42,95
Gratis thuisbezorgd
Tijdelijk niet leverbaar Laat mij weten wanneer dit product weer op voorraad is

Specificaties  • Winmau Sniper Dartset

  • Cliple II systeem

  • Roos zonder nietjes

  • CNC-precisie

  • Sisal bord

  • Inclusief 6 brass dartpijlen


Details

Lange levensduur

Het sisal van Winmau dartborden staat bekend om een lange levensduur. Het materiaal van het bord komt uit Oost-Afrika en bestaat uit sisal met een super hoge dichtheid. Dit is bij de Pro SFB ook het geval. Het bevordert de kwaliteit, levensduur en de prestaties. De Winmau Pro SFB is vervaardigd naar de hoogst mogelijke standaard door de vakkundige technici van Winmau. De bedrading van het Winmau Pro SFB dartbord is rond. De bullseye van het bord is daarnaast vrij van nietjes, hierdoor is de kans op bounces beperkt. Het dartbord heeft de klassieke kleurstelling. Dit dartbord voldoet aan de wereld dartbord specificaties. Een goed bord dat officieel gebruikt wordt door de British Darts Organisation.

Winmau Pro SFB en meer

Naast de Winmau Pro SFB, vindt u op Dartwinkel.nl ook flights, shirts, polo's en shafts van het merk Winmau. En wat dacht u van Winmau Plasma dartbord verlichting? Of kwalitatieve Winmau flights en shafts met een eigen ontwerp erop. Wij van Dartwinkel.nl kunnen ze voor u bedrukken!

Waarom Dartwinkel.nl?

Bij Dartwinkel.nl leveren we meer dan alleen dartborden en flights. Van diverse soorten scoreborden tot de meest diverse dart accessoires. En wat dacht u van een wedstrijdshirt van Raymond van Barneveld of Wayne Mardle? Een echt collectors item toch? Onze producten eerst zelf vasthouden en uitproberen? U bent van harte welkom in onze winkel in Deventer. Voor meer info kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze dart experts helpen u graag met elke vraag.