Veilig betalen

Winmau MvG Edition Surround

Winmau Michael van Gerwen dartbord surround ring

Artnr: 4417

Op voorraad

€ 45,95

De Winmau Surround is een zachte kunststof ring die u om het dartbord klemt ter bescherming van muren, wanden en van de pijlpunt. Wil je geen standaard opdruk maar iets speciaals kies dan een van deze ontwerpen. De pasvorm van de Winmau Dartbord Surround is afgestemd op de vaste afmetingen van dartborden van alle merken.Product Information

Colour Black
General Info 1 Dartboard not included
General Information


Dimensions 43.6cm Inner Diameter, 67.5cm Outer Diameter
Model No 4417
Barcode 5023231013002

Details

Hoe werkt de Winmau Surround?

Simpel! Je hoeft de surround alleen maar om het bord heen te klemmen. De buitendiameter van de Winmau Surround is 68 centimeter, de dikte 3,3 centimeter. Afmetingen die helemaal afgestemd zijn op de vaste afmetingen van dartborden van alle merken: van Winmau tot Target en van Shot tot Bull's. Dankzij de hoge dichtheid van het materiaal gaat deze surround van Winmau extra lang mee.

Winmau Surround en meer

Naast de Winmau Surround, vindt u op Dartwinkel.nl ook flights, shirts en andere accessoires van dit merk.

Waarom Dartwinkel.nl?

Bij Dartwinkel.nl leveren we meer dan alleen dartborden. Van diverse soorten dartpijlen en scoreborden tot de meest uiteenlopende dart accessoires. En wat dacht u van een wedstrijdshirt van Raymond van Barneveld. Onze producten eerst testen? U bent van harte welkom in onze winkel in Deventer. Voor meer info kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.