Veilig betalen

VERKOCHT: Target Elysian 8 SP Limited Edition #37

95% tungsten darts

Target Elysian 8 Limited Edition nr 037/200

Artnr: Target Elysium 8 #37

Binnenkort weer leverbaar

Gratis thuisbezorgd
€ 525,00
Tijdelijk niet leverbaar Laat mij weten wanneer dit product weer op voorraad is

CREATIE IN CONTRAST


Grote energie komt alleen voort uit een overeenkomstige grote spanning van tegenstellingen.


 


De Elysian Eighth Edition is een voortzetting van de verkenning. De nieuwste editie waagt zich aan nieuwe concepten die nooit eerder zijn ervaren, met ongeëvenaarde precisie en design. In ons streven naar uitmuntendheid worden de grenzen van de dartsindustrie opnieuw verlegd en uitgedaagd.


 


Elke editie is gelimiteerd tot 200 Steel tip & 200 soft tip wereldwijd.


 


De Target Elysian 8 SP dartpijl is beschikbaar in de volgende gewichten: 
Gewicht:Lengte barrel:Dikte barrel:24 gram 52.50 mm 7.05 mm


Beschikbare gewichten 24 gram
Materiaal van de Barrel 95% tungsten

Details

De Elysian.

Dit jaarlijkse project is meer dan alleen maar een dartpijl, het vertegenwoordigt een gezamenlijk geloof dat we verder kunnen gaan dan de parameters van het darten en iets moois kunnen creëren.

Voor de achtste editie van de Elysian hebben we een onderwerp gekozen dat unieke ontwerpmogelijkheden biedt. Een verscheidenheid aan mogelijkheden en uitkomsten, de kracht van tegengestelde elementen gebundeld in een verfijnd weloverwogen ontwerp.

De barrel

Meerdere processen worden gebruikt om het eindresultaat van Elysian te bereiken, de greep van de dartpijl wordt bereikt door 55 minuten van zeer gedetailleerd frezen, eenmaal voltooid wordt de loop PVD gecoat, silica aan de voorkant en chroom aan de achterkant. Het volgende proces legt de voorkant van de loop bloot, die dan verder wordt bedekt met handzandstralen, wat een sterke grip biedt. Om het proces te voltooien worden de centrale ringen opnieuw bewerkt om de twee greepprofielen op de loop te scheiden.

Swiss storm punt

Elke steel tip barrel is voorzien van de Swiss Storm Point die de functionele kracht van de Swiss point combineert met de esthetische kracht van Storm Point.

8 Flight Shaft & Flight System

Een ander nooit eerder vertoond kenmerk van de Elysian edities is de toevoeging van een Titanium 8 shaft die is voorzien van een chroom PVD coating. De titanium shaft zelf is uniek gevormd en past perfect bij de barrel die naadloos aansluit op de 8Flight clear met het Elysian logo.

Sculptuur

Functionele kunst. Wij vinden dat de Elysian een op maat gemaakte standaard verdient waarmee u uw limited edition darts op een boeiende en interessante manier kunt tentoonstellen. Drie gedraaide geometrische stukken gegoten staal passen perfect in elkaar om deze mooie maar functionele sculptuur te creëren.

Ontwerp van de doos

Ons doosontwerp is een samensmelting van ideeën die voortkwamen uit ons thema. De twee kanten van het ontwerp vormen een compositie die werkt als een compleet ontwerp, maar ook kan worden gescheiden in afzonderlijke ideeën. We hebben iets gecreëerd dat zowel gecomponeerd als chaotisch is.

Inhoud

Darts -

3 x Elysian Eighth Edition barrels
3 x Bespoke Elysian 8 Short Titanium Shafts
3 x SWISS Storm Point 30mm Zilver
3 x Elysian 8 Flight No.6 Flights

Accessoires -

3 x Swiss Storm Point 26mm Zilver
3 x Elysian 8Flight No.2 Flights
1 x Elysian Achtste Editie Zwitserse Sleutel


Extra's -

1 x Boek
1 x Sculptuur

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Deze darts zijn voorzien van de unieke verwisslbare Swiss points. Swiss point is een verwisselbaar punt systeem waarmee je in staat bent om je dartpunten in een oogwenk te verwisselen voor een andere vorm, lengte of stijl. Dit gepatenteerde systeem maakt gebruik van schroefdraad en een konische vorm om te zorgen dat de punten niet losraken tijdens het spelen. De punten hebben een voorgeprogrammeerd breekpunt om er voor te zorgen dat een afgebroken punt altijd nog verwijderd kan worden met de meegeleverde Swiss Point tool.