Michael van Gerwen

Michael van Gerwen is rechtshandig en gooide tot en met het WK van 2020 altijd met zijn XQMax Darts. Deze dartpijlen zijn in drie verschillende maten te bemachtigen: 21,23 en 25 gram. De barrel bestaat voor 90% uit tungsten, met een zwart-goud-zilveren laag titanium. Op de dartpijlen is "Mighty Mike" gelaserd in zwarte punten. Deze dartpijl is volledig ontwikkeld aan de wensen van Michael van Gerwen. Tijdens het WK van 2020 is bekend geworden dat Michael van Gerwen samen met Vincent van der Voort ging overstappen van XQMax naar Winmau. Twee dagen na zijn verloren WK 2020 finale heeft Michael van Gerwen zijn handtekening gezet onder het contact met Winmau.

 

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Overstap Michael van Gerwen

Kort na de verloren WK finale van 2020 heeft Michael van Gerwen zijn handtekening gezet onder een contract bij zijn nieuwe leverancier Winmau. Tijdens het WK maakte XQMax wereldkundig dat van Gerwen en zijn vriend Vincent van der Voort de samenwerking gingen beëindigen met XQMax. Bij het realiseren van zijn nieuwe dartssetje is Michael van A tot Z betrokken geweest bij de ontwikkeling ervan. Van details in de pijlen tot het uiterlijk van de dartscases, hij heeft over alles zijn zegje kunnen doen en ideeën ingebracht. Zijn grootste uitdaging is om in 2020 zoveel mogelijk te winnen met zijn nieuwe set-up. Als het aan Michael wint hij alles met als hoogtepunt het WK 2021. Dit wil hij realiseren met zijn Winmau MvG Ardenalin pijlen. Bij Dartwinkel.nl zijn deze pijlen gemakkelijk te bestellen. Voor 18:00 uur besteld is morgen in huis. De Winmau MvG Adrenalin is verkrijgbaar in 22 gram en 23 gram.

Michael van Gerwen T-shirts

Op dartwinkel.nl heeft u een ruime keuze aan diverse dartshirts waaronder verschillende dartshirts uit de QXMax collectie. Neem bijvoorbeeld het XQmax Michael van Gerwen match shirt. Een luchtig dart poloshirt zoals gedragen door Michael van Gerwen. Dit shirt is gemaakt van Soepel Fiber. Dit luchtige materiaal voert zweet af naar de buitenkant, waardoor het kan verdampen. Hierdoor blijft u droog en koel, ook tijdens de meest intense situaties. De shirts zijn verkrijgbaar in de maten XS tot 3XL. De verkrijgbaarheid van de maten kunnen per shirt verschillen.

Bij de overstap naar Winmau hoort natuurlijk ook een nieuw wedstrijdshirt. Michael van Gerwen zal natuurlijk in het herkenbare 'appeltjesgroen' blijven gooien. Een aantal details heeft hij wel aangepast, zoals de mouwen en de zwarte baan over zijn borst. De Winmau MvG Pro Line Shirt  is verkrijgbaar in diverse maten, variërend van XS tot 4XL. Het shirt is gefabriceerd met de beste materialen voor vocht- en warmtebeheersing. Dit geeft u het ideale comfort tijdens uw spannede pot darts. 

Michael van Gerwen flights

Flights zijn belangrijke onderdelen van dartpijlen. Flights zorgen ervoor dat de dartpijlen stabiel door de lucht vliegen. Bij ons zijn verscheidene Michael van Gerwen flights verkrijgbaar. Hieruit heeft u een keuze uit verschillende soorten en maten flights. De Michael van Gerwen flights zijn te verkrijgen met verschillende opdrukken. U kunt individuele flights bestellen of in een 5-pack. Zowel de flights van XQMax als de flights van Winmau zijn verkrijgbaar bij Dartwinkel.nl.

Meer over Dartwinkel.nl

Dartwinkel.nl is de grootste dartwinkel van Nederland. Artikelen die u voor zes uur 's avonds besteld, worden vandaag nog verzonden. Naast een uitgebreid assortiment aan dartartikelen is het bijvoorbeeld ook mogelijk om shafts te laten bedrukken. Daarnaast kunnen er bij Dartwinkel.nl dartbanen worden gehuurd. Kijk hier voor het overige aanbod.

Dibo
Facebook Instagram Youtube