Veilig betalen

Shot Bandit Plus

Shot Bandit Plus is een uniek dartbord met kunststof achterplaat

Op voorraad

€ 69,95

Shot Bandit Plus
De Shot Bandit Plus is een ultra lichtgewicht scorebord – bijna een kilo lichter dan een doorsnee bord. Ideaal om mee te nemen of thuis aan de muur te hangen, zonder dat je schade aan de muur maakt. En dit dartbord is ook nog eens super duurzaam. Het ophangsysteem is namelijk gemaakt van gerecycled plastic. Een bord voor de ervaren darter, die er jarenlang plezier van wil hebben.


Shot Bandit Plus plus
De naam zegt het in feite al: de Shot Bandit Plus is een dartbord van het merk Shot. Dit is een fabrikant uit Nieuw Zeeland, die sinds de oprichting in 2009 snel naam heeft gemaakt in de wereld van darts. Dartbord Shot Bandit Plus draagt met recht de ‘plus’ in zijn naam. Het is een zeer kwalitatief bord, één van de betere in het assortiment van Dartwinkel.nl. Extra voordeel van dit dartbord is de speciale plastic achterkant, die geluiddempend werkt. 


Voor de geoefende darter
De Shot Bandit Plus is een bord voor de geoefende darter. Waarom? Het heeft extra smalle dubbels, triples en ook een kleine bulls eye. Een prima bord om mee te oefenen en uw dart vaardigheden te verbeteren dus! Het geïntegreerde ophangsysteem is uitwisselbaar met de Rotate Fixing Bracket van Bull's.

Dartbord + scorebord
Goed geoefend op de Shot Bandit Plus? Dan wilt u die ‘one hundred and eighty’s’ ook natuurlijk graag terug zien op een scorebord. Bij Dartwinkel.nl vindt u diverse varianten: whiteboardselektronische borden en toebehoren.


Waarom Dartwinkel.nl?
Bij Dartwinkel.nl vindt u alles wat u nodig heeft omtrent darts: van dartborden tot dart accessoires. Maar er is meer. Wist u bijvoorbeeld dat we ook shafts bedrukken, aan dartbaan verhuur doen en zelfs voetbaltafels verkopen? U bent van harte welkom in onze winkel in Deventer en heeft u vragen? Dan kunt u ook contact opnemen met één van onze specialisten. Zij zijn u graag met elke vraag van dienst.