Voetbaltafels

Bij Dartwinkel.nl bieden we meer dan alleen dartspullen. Wij hebben namelijk ook een groot aanbod aan voetbaltafels. Een voetbaltafel is een spel voor jong en oud en zorgt voor urenlang speelplezier. Een voetbaltafel kun je ook overal neerzetten: thuis, op het werk, in de sportkantine of in de kroeg. Het uitkiezen van de juiste voetbaltafel is wel een belangrijke zaak. Er zijn namelijk veel verschillende voetbaltafels van verschillende merken. Zo hebben wij voetbaltafels van Garlando en Deutscher Meister.
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Garlando G-5000 voetbaltafel
€ 1.329,00
Garlando G-5000 Evolution voetbaltafel
€ 1.369,00
Garlando Class Indoor voetbaltafel
€ 1.489,00
Deutscher Meister Profi Line voetbaltafel
€ 1.559,00
Garlando Class weatherproof outdoor voetbaltafel
€ 1.619,00
Deutscher Meister Profi Spruce Special Edition voetbaltafel
€ 1.619,00
Deutscher Meister Primaline voetbaltafel
€ 1.619,00
Garlando Master Champion ITSF voetbaltafel
€ 1.619,00
Garlando Image voetbaltafel
€ 1.659,00
Garlando Olympic Briar Wood Blind Side voetbaltafel
€ 1.919,00
Garlando G-2000 XXL voetbaltafel
€ 1.939,00
Garlando Olympic Silver Blind Side
€ 1.998,00
Olympic Silver met solid rods en muntinworp
€ 2.179,00
Deutscher Meister Luxe Line voetbaltafel
€ 2.269,00

Artikelen 31-44 van 44

per pagina

Voetbaltafels van Garlando

Bij Dartwinkel.nl hebben we een groot aanbod aan voetbaltafels van Garlando. Garlando is bedrijf gevestigd in Italië en is wereldwijd de grootste producent van voetbaltafels. De voetbaltafels van Garlando staan bekend om hun hoge kwaliteit en worden in hun eigen fabriek al sinds 1954 geproduceerd. Als u kiest voor een voetbaltafel van Garlando, haalt u dus altijd kwaliteit in huis. Neem bijvoorbeeld de Garlando Master Champion ITSF wedstrijdtafel. Dit is een van de beste voetbaltafels van Garlando en heeft een internationaal karakter. Daarnaast is de tafel ook voorzien van een officieel ITSF-logo, de wereld tafelvoetbalfederatie, waardoor de tafel is goedgekeurd als internationale wedstrijdtafel.

Voetbaltafels van Deutscher Meister

Bij Dartwinkel.nl bieden we ook verschillende tafels van Deutscher Meister aan. Zo hebben we tafels van drie verschillende lijnen, namelijk de profiline, de primaline en de luxeline. De Deutscher Meister Luxe Line Voetbaltafel is een solide voetbaltafel zonder muntinworp. De tafel is uitgevoerd met massieve beukenhouten poten en voorzien van leg levellers om de hoogte te bepalen. De Deutscher Meister Profi Line voetbaltafel is ook een voetbaltafel zonder muntinworp en is beschikbaar in vier verschillende kleuren. Deze voetbaltafel is uitgevoerd met een uniek kogellagersysteem voor nog meer speelplezier. We hebben ook nog de Deutscher Meister Primaline voetbaltafel, dit is een compleet ander model tafel, maar heeft wel de kwaliteiten van Deutscher Meister. Genoeg keuzemogelijkheden dus voor een voetbaltafel!

Contact Dartwinkel.nl

Naast voetbaltafels bieden we bij Dartwinkel nog veel meer aan. Zo hebben wij ook onderdelen voor tafelvoetbal. Hierbij kunt u denken aan poppetjes voor in het spel, de balletjes om mee te spelen, scoretellers en stangen. Mocht er iets kapotgaan of aan vervanging toe zijn, dan kunt u dus ook bij ons terecht. Naast voetbaltafels en onderdelen voor tafelvoetbal hebben wij ook onderdelen voor air hockey, cadeauartikelen, cadeaubonnen en scoreborden in ons assortiment. Bij Dartwinkel.nl kunt u dus voor veel meer terecht dan alleen dartspullen en voetbaltafels. Interesse in een van onze producten of vragen over voetbaltafels? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij u graag verder!

Dibo
Facebook Instagram Youtube