Balletjes voor Tafelvoetbal

Heeft u een voetbaltafel maar bent u nog op zoek naar balletjes voor tafelvoetbal? Dan bent u bij Dartwinkel.nl aan het juiste adres. Zoals onze naam al doet vermoeden hebben van alles op het gebied van darten, maar daarnaast bieden wij ook diverse producten aan op het gebied van tafelvoetbal. Ons assortiment aan balletjes voor tafelvoetbal bestaat uit ballen met wisselende kleuren en voor verschillende prijzen. Hierdoor zit er voor elke voetbaltafel wel een geschikte bal bij. Daarnaast kunt u losse ballen bestellen, maar ook een set met meerdere ballen bij elkaar. Lees hieronder meer over ons aanbod van balletjes voor tafelvoetbal.

20 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

20 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Diverse balletjes voor tafelvoetbal

Tafelvoetbal is een spelletje dat vaak wordt gespeeld tijdens feesten en partijen of bijvoorbeeld op het kantoor. Maar wat veel mensen niet weten is dat er ook echte toernooien zijn op het gebied van tafelvoetbal. Om deze reden bieden wij ook diverse professionele balletjes voor tafelvoetbal aan die zijn ontwerpen voor en voldoen aan, de vereisten van een tafelvoetbaltoernooi. Neem bijvoorbeeld de Voetbal Tournament, deze tafelvoetbal bal heeft een diameter van 34 millimeter, weegt 20 gram en kost maar €1,50. Geen noodzaak aan een professionele tafelvoetbal bal en is een normale bal ook goed? Kijk dan eens naar de Voetbal Wit, deze bal heeft een diameter van 33mm en weegt 17 gram. Daarnaast is deze bal te bestellen voor de helft van de prijs van de Voetbal Tournament en is die ook beschikbaar in de kleuren oranje en geel. Genoeg keuze dus op het gebied van balletjes voor tafelvoetbal

Setjes en losse balletjes voor tafelvoetbal 

Wilt u liever in een keer al uw balletjes voor tafelvoetbal kopen? Dan is het kopen van een setje tafelvoetbalballetjes de beste optie. Neem bijvoorbeeld de Voetballetjes Garlando Blister 3, balletjes voor tafelvoetbal met een diameter van 33mm en met een gewicht van 17,5 gram. Deze balletjes voor tafelvoetbal zijn beschikbaar in setjes van drie of tien en komen naast de kleur wit ook in de kleur oranje. Op zoek naar wat meer professionele balletjes voor tafelvoetbal? Dan hebben we ook de Buffalo Pro Soccer Balls Blister 6, deze zijn wat ruwer dan de normale balletjes en bieden daardoor meer grip. Deze ballen zijn beschikbaar in drie kleuren namelijk wit, oranje en blauw.

Contact voor balletjes voor tafelvoetbal

Heeft u interesse in een van onze balletjes voor tafelvoetbal? Aarzel dan niet en bestel ze direct via onze webshop. Vragen over een van onze balletjes of wilt u meer weten over één van onze vele andere producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer, dan helpen we u graag verder!