Cheqio voedingssupplement

Voedingssupplement voor precisiesporten

Cheqio is speciaal voor precisiesporters ontworpen en ontwikkeld. De ingrediënten van de voedingssupplementen helpen je bij het verbeteren van je concentratie en bevorderen je alertheid, focus en uithoudingsvermogen. Met Cheqio ben je minder gevoelig voor spanningen tijdens wedstrijden en toernooien. Hierdoor ben je in staat om je prestatie, die is gebaseerd op een combinatie van gezonde levensstijl, goede training en goede uitrusting, te verbeteren.
Cheqio als onderdeel van je overwinningsritueel: part of your winning ritual.

De Cheqio producten staan op de website van NZVT (Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport:   http://www.dopingautoriteit.nl/nzvt/database).

3 artikel(en)

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Cheqio Precision Drink tray 24

  De Cheqio Precision Drink is een zeer geconcentreerde drank, dat bestaat uit voedingsstoffen, Lactium en een relatief hoge dosis Saffraan. De ingrediënten treden vrijwel direct in werking en zijn bedoeld om je prestaties op niveau te houden. Alle hoofdbestanddelen (Magnesium, Vitamines B1, B5, B6, B12, C) zorgen voor vermindering van vermoeidheid. Vitamine B5 werkt ondersteunend in stressvolle situaties en Vitamine C helpt je tevens met het verhogen van de concentratie. Lactium en het waardevolle Saffraan zijn innovatieve ingrediënten die zorgen dat je 'in de zone' blijft. Saffraan heeft vele voordelen, zoals de verbetering van zelfvertrouwen.

  De Cheqio Precision Drink wordt aanbevolen voor gebruik bij zowel kortstondige als langdurige wedstrijden.

  Neem de dag vóór je wedstrijd, toernooi of andere activiteit twee drankjes

  Neem één of twee drankje op de dag(en) van je activiteit

  Gebruik het drankje in combinatie met de Cheqio Precision Capsules voor een optimaal resultaat

  De Precision Drink is niet bedoeld om je dorst te lessen, maar vooral om je concentratie- en uithoudingsvermogen te verbeteren. Wanneer je dorst hebt, kun je het beste water drinken. De meeste frisdranken bevatten suiker dat een averechts effect op concentratie en focus heeft.

  Keer voor gebruik het blikje één keer om zodat de ingrediënten goed met elkaar vermengd worden

  € 36,95
 2. Cheqio Precision Drink

  De Precision Drink is een zeer geconcentreerde drank, dat bestaat uit voedingsstoffen, Lactium en een relatief hoge dosis Saffraan. De ingrediënten treden vrijwel direct in werking en zijn bedoeld om je prestaties op niveau te houden. Alle hoofdbestanddelen (Magnesium, Vitamines B1, B5, B6, B12, C) zorgen voor vermindering van vermoeidheid. Vitamine B5 werkt ondersteunend in stressvolle situaties en Vitamine C helpt je tevens met het verhogen van de concentratie. Lactium en het waardevolle Saffraan zijn innovatieve ingrediënten die zorgen dat je 'in de zone' blijft. Saffraan heeft vele voordelen, zoals de verbetering van zelfvertrouwen.

  Hoe gebruik je Cheqio? De beste manier verschilt per persoon, maar voor een optimaal effect raden wij de volgende gebruikswijze aan:
  - Neem de dag vóór je wedstrijd, toernooi of andere activiteit twee drankjes
  - Neem één of twee drankje op de dag(en) van je activiteit
  - Gebruik het drankje in combinatie met de Cheqio Precision Capsules voor een optimaal resultaat

  De Precision Drink is niet bedoeld om je dorst te lessen, maar vooral om je concentratie- en uithoudingsvermogen te verbeteren. Wanneer je dorst hebt, kun je het beste water drinken. De meeste frisdranken bevatten suiker, dat een averechts effect op concentratie en focus heeft.

  Prijs is per set van 6 blikjes

  € 9,95
 3. Cheqio Precision Capsules

  De capsules bevatten hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten. Het ingrediënt Ashwaghanda is meerdere malen gekozen tot "beste" plantaardige ingrediënt en helpt met presteren onder stressvolle en concentratie-eisende situaties. Ginkgo Biloba is eveneens een prijswinnend ingrediënt en verbetert de concentratie en verhoogt de cognitieve functies. Daarnaast ondersteunen de voedingsstoffen Vitamine B6, B12 en foliumzuur het zenuwstelsel en helpen ze bij het verminderen van vermoeidheid.

  Hoe gebruik je Cheqio? De beste manier verschilt per persoon, maar voor een optimaal effect raden wij de volgende gebruikswijze aan:
  - Neem twee capsules per dag, gedurende de voorbereidingstijd (3-5 dagen), direct na een maaltijd
  - Neem één capsule op de dag van de activiteit, één uur voor aanvang
  - Neem de tweede zo'n vier uur later. Dit ondersteunt je tijdens acht à negen uur prestaties
  - Heb je langer ondersteuning nodig? Neem de laatste capsule dan vier uur later
  - Voor een extra boost kun je de capsules in combinatie met de Precision Drink gebruiken

  Prijs is per set van 10 Capsules

  € 10,95

3 artikel(en)

per pagina
Van laag naar hoog sorteren