Veilig betalen

Harrows Keramic White shafts

Aluminium shafts met een sterke coating

Artnr: wm-HKWs-ejbsn

Op voorraad

€ 3,45 Per Set

* Verplichte velden

€ 3,45 Per Set

Verkrijgbaar in 3verschillende lengtes

Lengte zonder schroefdraad:
Short: 35 mm
Midi: 41 mm
Medium: 47 mm

Materiaal Aluminium
Kleur Wit
Shaft Serie Aluminium shafts

Details

Harrows keramic shafts

Harrows keramic shafts zijn vervaardigd van een hi-tech legering uit de lucht- en ruimtevaartindustrie. Harrows keramic shafts zijn één van de weinige shafts die in het wit komen, maar niet van plastic zijn. De keramic legering voorkomt het buigen of breken van de shaft. En dankzij de cross-hole vergrendeling is er een stevige verbinding met de barrel. 

Lengte en materiaal van de shafts

De lengte van de shafts bepaalt voor een groot deel uw spel. Speelt u liever met lange of korte shafts? Wij hebben shafts van 15,5 mm (mini shafts) tot en met 49 mm (medium shafts). Weet u nog niet welke lengte shafts u het fijnst vindt, of wilt u eens andere lengtes uitproberen? U bent van harte welkom in onze winkel in Deventer. Harrows keramic shafts komen in 3 verschillende maten en gewichten:
 
 
Naast de lengte van de shaft, is ook het materiaal van de shafts belangrijk. Omdat de shaft mede de stabiliteit van de dartpijl bepaalt, is het belangrijk om goede dart shafts te kiezen. De verschillende materialen zijn kunststof, aluminium en titanium. Welk materiaal u het fijnst vindt, is geheel afhankelijk van uw eigen wensen en voorkeuren. Het beste materiaal is daarom ook voor iedereen verschillend. Bovendien hebben wij verschillende roterende shafts, pinch grip shafts en transparante shafts in ons assortiment.

Meer dan Harrows keramic shafts

Bij Dartwinkel.nl hebben wij meer dan alleen shafts. Wat dacht u bijvoorbeeld van shaftkroontjes of shaftveertjes? Al uw dartspullen en accessoires vindt u hier. Wilt u shafts uitproberen van verschillende lengtes of van verschillende soorten materiaal? Kom gerust eens langs bij onze winkel in Deventer. Onze fysieke winkel is gevestigd aan de Bergenvaardersstraat 15 in Deventer. Voor vragen bent u ook altijd welkom in de winkel of neem contact met ons op. 

Aluminium shafts zwart

€ 1,60 Per Set

Retina flight 5505

€ 1,15 Per Set

Quantum flight 6805

€ 1,15 Per Set