Veilig betalen

Gertronic Scorebordsysteem Darts

Gertronic (voorheen Wisis) staat voor Wireless Scoring Information System.
Het is een draadloos systeem dat de scores van dartwedstrijden direct zichtbaar kan maken op een televisiescherm, op een computerscherm of via een beamer.

Op voorraad

€ 239,00

* Verplichte velden

€ 239,00

Een systeem van Gertronic bestaat uit een zender en een ontvanger. Bij het Gertronic Darts Score Systeem is de zender ingebouwd in een afstandsbediening. Het systeem is geschikt voor verschillende spelsoorten: 301, 501, 701, 901, 1001 en Tac Tics. Ook is het mogelijk om individueel op vier verschillende niveaus 'tegen het systeem' 501 te spelen. Na iedere speelbeurt wordt het aantal gemaakte punten op een eenvoudige wijze via de afstandsbediening ingegeven. Via een display op de afstandsbediening kan worden gecheckt of dit op een juiste manier is gebeurd. Iedere ingegeven score wordt draadloos doorgegeven aan de ontvanger die aangesloten is op uw beeldscherm met VGA aansluiting (Televisie, Monitor of Beamer). Op het scherm ziet men dan de actuele stand van de huidige leg, het aantal gespeelde/gewonnen legs en het aantal gespeelde/gewonnen sets. Tevens is op het scherm zichtbaar hoeveel pijlen er zijn gegooid en het aantal gegooide 100+, 140+ en 180+ scores. Ook het aantal gegooide punten van de laatste twee beurten zijn op het scherm zichtbaar.


Afmeting afstandsbediening: 8,8 x 14,6 x 2,4 cm werkt op een 9 volt batterij
Afmeting ontvanger: 7,6 x 11,7 x 2,2 cm werkt op meegeleverde 230 volt adapter
Standaard zijn de scoresystemen van Gertronic uitgevoerd met een infrarood besturing, tegen meerprijs is echter ook een radiografische besturing mogelijk.


pfd Klik hier voor de handleiding


Kijk op de website voor meer informatie


Gertronic