Ruthless flights

Wij van Dartwinkel.nl beschikken over een zeer breed assortiment aan Ruthless Flights. De Ruthless flights zijn geliefd onder veel darters, vanwege de goede prijs kwaliteit verhouding. Via onze webshop kunt u diverse collecties van de Ruthless Flights bestellen, waaronder de klassieke flights met strepen. Bij Dartwinkel.nl worden flights altijd geleverd in setjes van drie (tenzij anders vermeld).

Artikelen 1 tot 40 van 57 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 40 van 57 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Wat is een dart flight?

Een dart flight is het onderdeel van de dartpijl die ervoor zorgt dat de dart stabiel door de lucht zweeft en op de juiste manier in het dartbord terechtkomt. De Ruthless flight worden bevestigd aan de dart shaft. De meeste dart flights beschikken over vier vleugels, echter zijn er ook flights met drie vleugels. Deze flights worden ook wel tri-fins genoemd, voor deze flights zijn wel aparte shafts nodig. Flights zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende soorten, maten en bedrukkingen. De dart flight is kwetsbaarste onderdeel van de dartpijl, en moet daarom ook regelmatig worden vervangen. Daarom adviseren wij van Dartwinkel.nl de flights van Ruthless, goed en betaalbaar.

 

Vormen dart flights:

De keuze van de vorm van de dart flights zijn afhankelijk van de persoonlijke speelstijl en voorkeur. Bij dartwinkel.nl hebben wij verschillende vormen dart flight:

  • Kite dart flight
  • Pear dart flight
  • Slim dart flight
  • Standaard dart flight
  • Vortex dart flight 

 

Prijs Ruthless flights

De prijzen van onze dart flights zijn erg divers, u kunt kiezen voor goedkope standaard flights of voor een speciale flight. U bent bij ons aan het juiste adres voor flights in iedere prijscategorie. Bij het kiezen van de juiste flight is het belangrijk om rekening te houden met dikte, vorm en uiterlijk van de flight. U wilt natuurlijk wel de show stelen met uw nieuwe Ruthless flights. 

 

Dartwinkel.nl uw dartspecialist

Naar Ruthless flights kunt u bij Dartwinkel.nl ook terecht voor alle overige onderdelen. Wij hebben een breed assortiment aan shafts en punten. Bij ons kunt u uw dartpijl helemaal zelf samenstellen om zo het beste resultaat te behalen.