R4X flights

Voor R4X flights bent u bij Dartwinkel.nl aan het juiste adres, wij zijn niet voor niets de grootste van Nederland. U kunt bij ons terecht voor diverse modellen, diktes en kleuren R4X flights. Wij van Dartwinkel.nl leveren R4X flights standaard per set van drie (tenzij anders vermeld).

Artikelen 1 tot 40 van 49 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 40 van 49 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Wat is een dart flight?

Wat is een dart flight precies? Een vraag die wij ons veel wordt gesteld. De flight is het achterste gedeelte van de dartpijl, en dient om de dartpijl op de juiste manier te laten zweven naar het dartbord. Doormiddel van de dart shaft kunnen de R4X flights worden bevestigd aan de pijl. Dart flights bestaan er in alle soorten en maten. Het grootste deel van de darters gooit met de standaard flight, maar er zijn zoveel meer opties. Hoe groter de oppervlakte van de flight is, des te meer draagvermogen.

 

Vormen R4X dart flights

Wij hebben een breed arsenaal aan R4X dart flights met verschillende kleuren en afbeeldingen. Echter is het belangrijkste aan de flight de vorm. Afhankelijk van uw speelwijze en persoonlijke voorkeur kunt u flight kiezen. Gaat u voorkeur naar strakker gooien, dan zal u al snel neigen naar een kleinere flight. Darters die zachter gooien hebben over het algemeen vaak de voorkeur voor grotere flights. U kunt bij ons terecht voor de volgende vormen R4X dart flights: 

  • Vapor S flights
  • Slim flights
  • Pear flights
  • Kite flights
  • Standaard grote flights

 

Prijs R4X flight

Bij ons kunt u terecht voor dart in alle prijscategorieën. De dart flights van R4X zijn relatief goedkoop maar van zeer goede kwaliteit. Mede hierom worden de R4X flights steeds meer gebruikt. De prijs van een dart flight is afhankelijk van de vorm en dikte, en daarnaast de uitstraling van de flight. Wilt u de show stelen met uw dart flights, dan adviseren wij u zeker de R4X flights.

 

Dartpijl samenstellen Dartwinkel.nl

Naast flights kunt u bij ons ook terecht voor dart shafts, punten en flight protectors. Of terwijl u kunt uw eigen dartpijl zelf samenstellen naar uw wensen en behoeftes. Daarnaast verkopen wij ook dartborden, accessoires en zelfs voor dart shirts zit u bij Dartwinkel.nl goed. En voor de echte dartfanaat is het ook nog mogelijk om langs te komen bij onze locatie in Deventer.