Dartwinkel Zwolle

Dartwinkel Zwolle

 

Bent u op zoek naar een dartwinkel in Zwolle? Zoek dan niet verder, want bij Dartwinkel.nl bent u aan het juiste adres. Wij zijn in 1979 als familiebedrijf begonnen. In al deze tijd hebben wij veel ervaring en kennis weten op te doen. Wij zijn de online dartwinkel in Zwolle en omgeving die alles weet op het gebied van dartproducten en het dartspel zelf. Dartwinkel.nl is dermate gegroeid dat we met trots mogen zeggen dat we de grootste dartwinkel in Nederland zijn. Wij hebben vier verschillende webshops en één fysieke winkel in Deventer. Ons assortiment bevat een ruim scala aan dartaccessoires en -producten. Dit zorgt ervoor dat wij u kunnen faciliteren in een optimaal potje darts.

Dartproducten van online dartwinkel Zwolle

Wij verkopen verschillende producten. Shafts en dartpijlen zijn hier mooie voorbeelden van. Dartwinkel.nl heeft diverse shafts en dartpijlen, zowel voor beginners als voor de professionele darter. Onze shafts kunnen uit diverse materialen bestaan, namelijk: aluminium, kunststof en titanium. Dartwinkel Zwolle heeft onder andere ook scoreborden, opbergcases en dartborden opgenomen in haar assortiment. 

 

Diverse topmerken

De dartproducten van Dartwinkel.nl zijn in diverse merken verkrijgbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Target darts. Deze geweldige darts hebben een fris en modern design. Het merk Target heeft meer in huis, zoals Target dartborden, wallets en verlichting. Is het merk en design van Target niet helemaal wat u zoekt? Geen enkel probleem, bekijk eens andere merken, zoals Winmau, Unicorn en Harrows.

Bestelling en levering bij dartwinkel Zwolle

Heeft u een dartproduct uit het assortiment van online dartwinkel Zwolle op het oog en wilt u het bestellen? Wij proberen het zorgvuldig en zo snel mogelijk bij u thuis of een ander door u gewenst adres te leveren. Als u voor 18:00 uur bestelt, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Het komt soms voor dat een product niet op voorraad is, de levering kan dan helaas iets langer duren. U wordt in dit geval uiteraard zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld. Heeft u een bestelling boven de €40,-? Dan rekenen wij geen verzendkosten. De verzendkosten bij bestellingen onder de €40,- bedragen €2,95. De leveringen van Dartwinkel.nl verloopt via Packs. Over het algemeen kunt u ervan uitgaan dat de levering de eerstvolgende werkdag plaatsvindt. 

Garantie

Wij streven ernaar dat elke verzending zo goed mogelijk verloopt. Is een product tijden de levering beschadigd geraakt? In dit geval heeft u maximaal twee maanden om hiervan melding te maken bij ons. U kunt dan aanspraak maken op de garantie. Wanneer het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij dit kosteloos voor u oplossen middels een reparatie of vervanging.

Contact Dartwinkel.nl

Online kunt u uiteraard al onze producten bestellen in Zwolle en omgeving. Wilt u ons fysiek komen bezoeken, dan kan dat in onze winkel in Deventer. Gelukkig leveren wij onze topproducten door heel het land! Heeft u vragen over de producten van dartwinkel Zwolle? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u advies over dartproducten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.