Dartwinkel Utrecht

Dartwinkel Utrecht

 

Bent u op zoek naar een dartwinkel in Utrecht met een ruim assortiment aan dartartikelen? Dan bent u bij Dartwinkel.nl aan het juiste adres. Ons familiebedrijf bestaat sinds 1979. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om u te helpen met het uitzoeken van de juiste artikelen. Dartwinkel.nl is graag uw betrouwbare partner. U bent van harte welkom in onze dartwinkel in Deventer, maar mocht onze winkel niet bij u in de buurt zijn, kunt u ook eenvoudig producten vanuit Utrecht bij onze dartwinkel bestellen. 

Wat heeft u nodig?

Als u online een bestelling plaatst, bezorgt onze dartwinkel uw bestelling bij u in Utrecht op het opgegeven adres. Een potje darten begint natuurlijk met een dartbord en -pijlen. Dartwinkel.nl heeft dartborden van diverse merken in het assortiment, zoals Winmau, Harrows en Unicorn. Ook de dartpijlen hebben we van deze én andere merken, zoals Target en Grandslam. Wilt u liever specialere dartpijlen, ga dan voor pijlen van Michael van Gerwen, Adrian Lewis of Gary Anderson en ga voor de overwinning!

Overige dartartikelen dartwinkel Utrecht

Om uw dartportje compleet te maken, hebben wij ook verschillende accessoires in ons assortiment. Ook deze bezorgt onze dartwinkel bij u in Utrecht. Bij accessoires kunt u denken aan surrounds en dartmatten. Zo beschermt u de muur en vloer tegen pijlen die per ongelijk niet in het dartbord terecht komen. Met een scorebord kunt u de punten bijhouden en met onze dart shirts komt u helemaal in de juiste sfeer!

 

Garantie Dartwinkel.nl

Bij Dartwinkel.nl streven we ernaar om elke verzending zo goed mogelijk te laten verlopen. Ontvangt u uw product met een beschadiging? Dan heeft u maximaal twee maanden om hier bij ons een melding van te maken. U kunt dan aanspraak maken op de garantie. Wanneer het gebrek binnen de garantie valt, zullen wij dit kosteloos voor u oplossen door middel van een reparatie of vervanging. Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de garantie van uw bestelling, neem dan gerust contact met ons op.

Contact dartwinkel Utrecht

Voor een dartwinkel in Utrecht of omgeving bent u bij Dartwinkel.nl dus aan het juiste adres. U kunt de gewenste artikelen bij onze online dartwinkel bestellen waarna wij deze netjes bij u thuis in Utrecht afleveren. Ook als u een dartbaan wilt huren komen wij deze bij u brengen. Plaatst u uw bestelling voor 18:00 uur? Dan leveren wij deze vaak de volgende werkdag nog bij u af. Indien dit niet lukt, stellen wij u daarvan zo snel mogelijk op de hoogte. Als u vragen heeft over onze producten of uw bestelling kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar.